Home Topics Comunicate de presa UPS faciliteaza exportul pentru IMM-uri si comerciantii online, prin extinderea serviciului Worldwide Economy in Europa
UPS faciliteaza exportul pentru IMM-uri si comerciantii online, prin extinderea serviciului Worldwide Economy in Europa

UPS faciliteaza exportul pentru IMM-uri si comerciantii online, prin extinderea serviciului Worldwide Economy in Europa

0
  • Dupa recenta lansare in SUA, Canada, China, Hong Kong si Marea Britanie, serviciul UPS® Worldwide Economy este acum disponibil si clientilor din Germania, Franta si Olanda – alte piete vor urma.
  • Serviciu de transport transfrontalier eficient din punct de vedere al costurilor, conceput sa ofere IMM-urilor flexibilitate, vizibilitate si accesibilitate.

 UPS (NYSE:UPS) extinde serviciul UPS® Worldwide Economy in Europa, o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor pentru produse cu greutate si dimensiuni reduse. Dupa lansarea din iulie 2019 in SUA, Canada, China, Hong Kong si Marea Britanie, serviciul este acum disponibil si clientilor din Germania, Franta si Olanda, fiind planificate in viitor lansari si pe alte piete europene. Serviciul UPS Worldwide Economy ofera companiilor o optiune eficienta de transport pentru deservirea clientilor din piete e-commerce cheie din Europa si din afara granitelor acesteia.

„Extinderea serviciului UPS Worldwide Economy in unele dintre cele mai mari piete de e-commerce din Europa este parte din angajamentul nostru de a oferi IMM-urilor acces la aceleasi servicii fiabile si de calitate de care beneficiaza si clientii nostri companii mari”, a declarat Nando Cesarone, presedinte UPS International. „Vanzarile online transfrontaliere vor reprezenta 20% din comertul electronic global in 2022. Pe masura ce comertul transfrontalier B2C si B2B se extinde tot mai mult, UPS va continua sa ofere flexibilitate, vizibilitate si accesibilitate. Serviciul UPS Worldwide Economy ofera micro-multinationalelor optiuni prin care pot valorifica oportunitatile de dezvoltare la nivel international.”

„Clientii nostri se orienteaza tot mai mult catre export ca o modalitate de a-si dezvolta afacerile”, a declarat Abhijit Saha, vicepresedinte marketing, UPS Europe. „Cresterea spectaculoasa a comertului online a reprezentat un atu pentru companiile mici si mijlocii care doresc sa se extinda. Cercetarile noastre arata ca 68% dintre clientii online fac cumparaturi la nivel international, asadar nu reprezinta o surpriza faptul ca activitatea de comert online transfrontalier va creste de doua ori mai rapid decat comertul electronic intern. Serviciul UPS Worldwide Economy raspunde cererii tot mai mari de servicii de transport pentru produse cu greutate si dimensiuni reduse. Credem ca accesibilitatea solutiei noastre le va permite companiilor sa-si extinda serviciile de comert electronic pe noi piete din intreaga lume.”

Potrivit unui raport al Comisiei Europene, tarile UE au exportat bunuri in valoare de aproape 2 trilioane de euro in afara granitelor, in 2018. Exportul reprezinta o modalitate de a accesa noi clienti si ajuta companiile sa-si diversifice veniturile pentru a contrabalansa schimbarile economice.

Serviciul UPS Worldwide Economy ofera beneficii companiilor din segmentele B2C si B2B, care doresc sa exporte catre destinatii e-commerce cheie, dar care au asteptat o modalitate mai accesibila de a face livrari internationale.

„Datorita acestui cumul de beneficii – tarife competitive, servicii similare de ridicare colete si reteaua globala de logistica a UPS – oferim servicii mai simple si mai economice, chiar si pentru cei mai mici dintre clientii nostri, care le permit acestora sa concureze la nivelul unor micro-multinationale,” a adaugat Saha.

Lansat in iulie 2019, serviciul UPS Worldwide Economy ofera clientilor mai multa flexibilitate, permitandu-le sa aleaga intre servicii de livrare cu taxele vamale platite sau neplatite, vizibilitate imbunatatita si urmarirea livrarilor prin intermediul UPS.com, precum si confortul si fiabilitatea accesului la reteaua logistica globala a UPS.

Mai multe informatii despre UPS Worldwide Economy, sunt disponibile aici.

Despre UPS

UPS (NYSE: UPS) este lider global in domeniul logisticii, oferind o gama larga de solutii, inclusiv transportul de colete mici si marfuri cargo, facilitarea comertului international si folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficienta a lumii afacerilor. Cu sediul central in Atlanta, Georgia (SUA), UPS deserveste peste 220 de tari si teritorii din intreaga lume. UPS a primit premiul America’s Best Customer Service pentru servicii de transport si livrare din partea revistei Newsweek, „Cel mai valoros brand din transport” din partea revistei Forbes. Compania s-a situat in topul clasamentului JUST 100 pentru responsabilitate sociala, indicele Dow Jones Sustainability World si Harris Poll Reputation Quotient. Mai multe informatii despre UPS puteti gasi pe Web, la ups.com®, pressroom.ups.com sau pe blogul companiei la adresa Longitudes.ups.com. Newsletter-ul online al companiei pe tema sustenabilitatii, UPS Horizons, poate fi accesat la ups.com/sustainabilitynewsletter. Pentru a obtine direct stiri despre UPS urmariti-ne pe Twitter @UPS_News.