Home Topics Comunicate de presa Un nou targ imobiliar va avea loc in Capitala, in septembrie, la Universitate
Un nou targ imobiliar va avea loc in Capitala, in septembrie, la Universitate

Un nou targ imobiliar va avea loc in Capitala, in septembrie, la Universitate

0

Imobiliarium Universitate se alatura Imobiliarium Baneasa pentru o oferta extinsa de locuinte

Imobiliarium, expozitia imobiliara cu cel mai mare numar de dezvoltatori – expozanti, organizeaza, in premiera, al doilea targ de toamna in Capitala – pe 21-22 septembrie, in Piata Universitatii -, pe langa cel din Baneasa. Printre motivele care au stat la baza extinderii conceptului se numara cerinta din partea vizitatorilor de a prospecta oferte imobiliare din zone cat mai diverse ale Capitalei si imprejurimilor, dar si cat mai adaptate posibilitatilor lor. 

„Decizia de a organiza un al doilea targ a venit ca un pas firesc in dezvoltarea conceptului Imobiliarium. Cererea din partea dezvoltatorilor pentru promovare creste constant de la o editie la alta, drept pentru care am hotarat sa evitam supra aglomerarea Imobiliarium Baneasa, care ar fi devenit neincapator. De asemenea, am luat in considerare necesitatea acoperirii unor noi zone din Capitala, mai accesibile ca pret, pana acum reprezentate mai putin in cadrul targului de la Baneasa. Per total, obiectivul nostru ramane, in continuare, oferirea unei perspective de ansamblu asupra pietei imobiliare din Capitala si de a facilita vizita celor interesati de o achizitie sau o prospectare eficienta”, a declarat Adrian Stanescu, Project Manager Imobiliarium.

Ca format, cele doua evenimente sunt in proportie de 95% similare, cu mentiunea ca Imobiliarium Universitate se va desfasura pe parcursul a doua zile (21 si 22 septembrie) iar cel de la Baneasa (11-13 octombrie) va cuprinde doua zile jumatate.

Diferenta semnificativa intre cele doua evenimente va consta in oferta pe care vizitatorii o pot regasi la targ, respectiv proiectele propuse. Potrivit reprezentantilor Imobiliarium, se vor pastra in oferta doar ansambluri noi, insa daca Imobiliarium Baneasa se concentreaza in proportie majoritara pe Centru-Nord-Est-Vest si zonele adiacente Ilfov, pentru Universitate oferta se axeaza pe Centru-Sud-Est-Vest si zonele adiacente Ilfov.

„Ca sa fac o analogie grafica, daca privim harta Bucurestiului, la Universitate vom intalni dezvoltatori din jumatatea de centru-sud, iar la Baneasa cealalta jumatate, insa ambele vor avea si cateva proiecte care se vor suprapune”, a completat reprezentantul Imobiliarium.

De asemenea, o alta diferenta raportata la oferta consta in faptul ca dezvoltatorii de la Imobiliarium Universitate prezinta oferte cu un pret mai mic. Per total, potrivit calculelor Imobiliarium, pretul pe metrul patrat promovat la editia de la Universitate este cu circa 10% mai mic decat cel din Baneasa, insa costul fiecarei locuinte depinde de foarte multi factori (locatia de constructie a ansamblului, materialele si tehnica de constructie, regimul de inaltime, etc.), aspecte care ar trebui luate in calculul deciziei finale.

Potrivit reprezentantilor targului, la Imobiliarium Universitate vor fi prezente peste 70 de proiecte, cu o plaja variata de preturi, oferte menite sa acopere o gama larga de nevoi si preferinte ale vizitatorilor. Totodata, la aceasta editie vor fi lansate in premiera cel putin patru ansambluri noi.

Imobiliarium este un eveniment marca Universum Events. Partener principal al evenimentului Storia.ro.

Despre Universum Events

Cu o experienta de peste 10 ani in organizarea de evenimente corporate premium, Universum Events si-a construit reputatia de adevarat arhitect in industrie.

Compania are propriile marci, precum Imobiliarium, Internet & Mobile World, Bucharest Technology Week si MyConnector dar si o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings,

Incentives, Conferences & Exhibitions), axata pe evenimente de amploare pentru clienti, precum Microsoft Summit si Cisco Connect, petreceri si zile ale companiei.

Compania detine cea mai mare licenta de team building din lume, oferind partenerilor sai concepte unice, devenite celebre in Europa si peste Ocean.

Despre Storia.ro

Storia.ro este o platforma de anunturi dedicata exclusiv sectorului imobiliar, lansata de OLX in 2016. Cu peste 100.000 de anunturi si peste 1000 de agentii imobiliare partenere, Storia.ro ofera filtre de cautare avansata, o harta completa a zonei alese cu puncte de interes multiple, precum si un comparator de preturi specifice fiecarei regiuni in parte.

Storia.ro se poate accesa atat in versiunea web, cat si prin aplicatiile mobile