Home Topics Arhitecti Un an –  Expozitie permanenta – Nenumarate inovatii! Schüco, Jansen si Warema 
Un an –  Expozitie permanenta – Nenumarate inovatii! Schüco, Jansen si Warema 

Un an –  Expozitie permanenta – Nenumarate inovatii! Schüco, Jansen si Warema 

0

Daca sunteti arhitect , reprezentati o firma de tamplarie, sau pur si simplu va ganditi la o casa noua, trebuie sa intrati pe i.NNOVATIONNOW, platforma online pe care puteti face cunostinta cu toate noutatile produselor Schüco, Jansen si Warema, prezentate  intr-o expozitie digitala, accesibila oricand, pe tot parcursul anului 2021.

Incepand cu 4 februarie, puteti accesa platforma i.NNOVATIONNOW, unde veti putea experimenta, intr-un mod inovativ si incitant, prezentãri de produse, tururi tematice virtuale si veti putea participa la webinarii live.

Schüco a grupat produsele noi pe 3 teme principale:

  • HEALTH – Constructii sanatoase – De la ventilatia naturala cu izolare fonica si recuperare de caldura la praguri fara bariere pentru ferestre, usi si usi glisante.
  • SMART – Constructii inteligente – Fabricare mai rapida si mai eficienta, fatade textile si mult mai multe informatii despre proiectare, constructii si exploatare inteligenta.
  • SECURITY – Constructii sigure – Solutii diverse care raspund nevoii fundamentale de siguranta si de protectie impotriva efractiei si incendiilor

Jansen continua dezvoltarea seriilor de profile din otel pe doua directii principale: DESIGN si SIGURANTA. Fie ca vorbim despre proiecte rezidentiale noi, de renovarea unor monumente istorice, sau de constructii cu cerinte speciale de rezistenta la foc, sistemele de profile din otel aduc solutii viabile, elegante si sigure.

Warema aduce in atentia arhitectilor si beneficiarilor noi solutii de UMBRIRE, pentru interior si exterior precum si aplicatii digitale pentru actionarea acestora si integrarea sistemelor de umbrire in solutiile SMART HOME.

Despre aceste tehnologii si multe altele, puteti afla aici: alukoenigstahl-inow.com.

 

Despre Alukönigstahl Romania

Alukönigstahl este o companie de succes, activa in Europa Centrala si de Sud-Est, care se afla la a patra generatie in proprietatea familiei König. Munca in echipa si dezvoltarea inovativa a produselor au propulsat Alukönigstahl in pozitia de lider de piata. De peste 60 de ani exista o alianta cu doi producatori internationali de sisteme: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu si experti in PVC si Jansen, specialist in profile din otel.

Alukönigstahl Romania a fost infiintata in 1995, cu sediul central si depozit in Bucuresti. Impreuna cu cei peste 3.000 de parteneri din domeniul investitiilor imobiliare, arhitecturii si constructiilor metalice, in ultimii 26 de ani Alukönigstahl Romania a realizat peste 5.000 de proiecte si constructii reprezentative, dintre care amintim: Ana Tower, Globalworth Square, Coresi Business Resort, Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara.Pentru mai multe informatii,te invitam sa vizitezi site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro si paginile sale de de Facebook , LinkedIn si Instagram