Home Topics Comunicate de presa Totul vine in trei! MB Crusher prezinta trei modele noi de graifere cu cleste
Totul vine in trei! MB Crusher prezinta trei modele noi de graifere cu cleste

Totul vine in trei! MB Crusher prezinta trei modele noi de graifere cu cleste

0
Pitagora spunea ca 3 este numarul perfect.

Astfel, pentru a nu gresi sau, mai degraba, pentru a satisface un numar cat mai mare de santiere, MB Crusher a proiectat trei noi modele de graifere, concepute si construite cu aceeasi filozofie ca toate produsele MB Crusher: pentru a facilita munca pe santier, a reduce timpul de procesare si a economisi costurile de operare. In toate domeniile de aplicare: manipularea bustenilor, a pietrelor, a resturilor, a gramezilor, pozitionarea pietrelor pentru ziduri de piatra uscata, curatarea campurilor de ramuri si crengi etc.

 

APROAPE GEMENE: CELE DOUA MAI MICI PENTRU MINI SI MIDI EXCAVATOARE

Exista doua modele noi concepute pentru masini mai mici: MB-G350 si MB-G450.

85 kg pentru a fi instalate pe mini-excavatoare de la 1,3 la 2,6 tone prima.

288 kg greutate pentru midi-excavatoare de la 3 la 6 tone a doua.

Mici si compacte, versatile si sigure, agile si precise, ambele noi dispozitive de graifer au o deschidere a ghearelor mult mai larga decat alte modele din aceeasi gama de pe piata, astfel incat, desi sunt mici, pot prinde si manipula chiar si materiale mari.

Acestea sunt echipate cu o supapa anti-cadere, care garanteaza o siguranta maxima pe santier. Piesele de uzura sunt fabricate din Hardox.

Ambele modele sunt pregatite pentru instalarea unui kit electric pentru functionarea cu doua furtunuri, astfel incat cele doua cleme pot functiona cu o rotatie de 360° chiar si cu mini-excavatoare care au doar doua furtunuri.

La fel ca si celelalte modele mai mari, MB-G450 este echipat cu un contra-cutter interschimbabil, care poate fi intors cu susul in jos pentru a prelungi durata de viata a lamelor.

Ambele sunt disponibile in doua versiuni, cu sau fara turela rotativa.

La ambele modele este posibila instalarea unor accesorii care simplifica operatiunile de manipulare: kitul de acoperire cu gheare pentru colectarea si manipularea materialelor de dimensiuni mici, incarcarea pamantului, pietrisului si nisipului, kitul de placi laterale dintate pentru manipularea materialelor de forme speciale, iar pentru MB-G450, de asemenea, kitul de ridicare basculanta cu profile de cauciuc, pentru manipularea blocurilor de material liniar si delicat.

Video https://vimeo.com/604637830/1a9805045b

 

MB-G1000, PENTRU MASINI DE LA 18 LA 25 DE TONE

Cu o greutate de 1615 kg si o capacitate de incarcare de 0,44 m3 / 440 L, noul MB-G1000 este un echipament versatil, compact si fiabil, conceput special pentru lucrari grele. De aceea, structura sa a fost intarita, fara a pierde agilitatea si usurinta de utilizare.

Exista doua noi caracteristici standard: motorul dublu, care permite o rotatie si o forta de inchidere mai mare, si supapele de echilibrare, instalate pe cilindrul hidraulic, care ofera o precizie mai mare in manevrare.

Acest nou model are, de asemenea, o placa inclinata care ii permite sa ajunga oriunde si sa lucreze cu usurinta, precum si o rotatie hidraulica de 360° care permite prinderea eficienta a materialului in toate conditiile de lucru.

De asemenea, este echipat cu o supapa de siguranta care previne deschiderea accidentala in cazul unei scaderi bruste a presiunii din partea masinii de operare si cu un bloc silentios, care permite utilizarea sa in zonele in care zgomotul trebuie tinut sub control.

In plus, in functie de lucrarile necesare, modelul MB-G1000 poate fi echipat cu diverse accesorii: kitul de imbunatatire a aderentei ghearelor interne, pentru manipularea materialelor cu greutati si forme speciale cu o aderenta mai buna si un control mai mare; kitul multifunctional de adaugare a lamei, care consta intr-o lama dubla, dintata pe o parte si neteda pe cealalta; kitul de ridicare inclinat cu profile de cauciuc pentru manipularea blocurilor de material liniar si delicat si kitul de acoperire a ghearelor, pentru ridicarea si manipularea materialelor mici.

Video https://vimeo.com/604649895/6900a4d045