Home Topics Comunicate de presa Totul despre inchiderea anului financiar 2019 si noutatile fiscale pentru 2020, la FINANCIAL OUTCOME
Totul despre inchiderea anului financiar 2019 si noutatile fiscale pentru 2020, la FINANCIAL OUTCOME

Totul despre inchiderea anului financiar 2019 si noutatile fiscale pentru 2020, la FINANCIAL OUTCOME

0

Pe 31 ianuarie 2020, BusinessMark are placerea sa va invite la primul eveniment de fiscalitate si taxe al anului –  FINANCIAL OUTCOME. Inchiderea anului financiar 2019, aspecte privind IFRS si noutati fiscale pentru 2020”.

Conferinta, organizata la Hotelul InterContinental din Bucuresti, se adreseaza directorilor financiari, directorilor generali, controllerilor financiari, directorilor economici, consultantilor fiscali, contabililor, auditorilor, expertilor fiscali si analistilor fiscali din companii din mediul privat, cat si din sectorul public.

Astfel, invitatii speciali vor aborda subiecte precum: aspecte ce trebuie avute in vedere pentru inchiderea exercitiului financiar 2019, noutati fiscale si reglementari contabile pentru 2020, obligatiile declarative pentru finalul anului 2019, tendinte globale in raportarea financiara si aplicarea IFRS in Romania si multe altele, pe care le puteti consulta aici.

Alaturi de noi vor fi:

  • INGA TIGAI, Director, People Advisory Services and Tax Technology and Transformation, EY ROMANIA;
  • IONUT MASTACANEANU, Director, Servicii de Fiscalitate, KPMG Romania;
  • GABRIELA MARINETE, Senior Manager, PWC ROMANIA;
  • ALINA FANITA, CEO, PKF Finconta;
  • RAZVAN UNGUREANU, Senior Manager, Tax Advisory & Compliance Services, EY Romania;
  • GEORGIANA NITA, Senior Manager, Guvernanta, Risc si Raportare, KPMG Romania;
  • ALIN COBILEAC, BI & CPM Team Lead, SENIOR SOFTWARE.

Evenimentul este organizat cu sustinerea Camerei Consultantilor Fiscali si participarea la eveniment echivaleaza cu 5 ore de pregatire profesionala pentru consultantii fiscali.

Mai multe detalii despre „FINANCIAL OUTCOME. Inchiderea anului financiar 2019, aspecte privind IFRS si noutati fiscale pentru 2020”, modalitatea de inscriere si agenda evenimentului, puteti afla pe site. Mark your B2B opportunity, alaturi de BusinessMark!

Eveniment organizat de BusinessMark, sustinut de:  EY Romania, PwC Romania, Senior Software, PKF Finconta.

Cu sprijinul: Camera Consultantilor Fiscali, BCCBRBillateral Chamber of Commerce Bulgaria – Romana

Radio-ul oficial al evenimentului: Europa FM

BusinessMark sprijina: Plantam Fapte Bune in Romania, The Social Incubator

Parteneri media:  DeBizz, Financial Market, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, Administratie.ro, Global Manager, Antreprenor in Romania, Ziare.com, Business24, DepozitInfo.ro, BirouInfo.ro, Financiarul.ro, PRbox, RBE Connect, MATEK, CentruldePresa, PRwave, Finzoom, SpatiulConstruit.ro, Business Press, Clujul de Buzunar, Express de Banat, InOras.ro, Monitorul de Fagaras.

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem sa oferim mediului de afaceri romanesc un spatiu profesionist de discutii si networking. Combinand  metode de comunicare si business matchmaking, oferim partenerilor nostri modele de dezvoltare complexe, conectandu-i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.