Home Topics Comunicate de presa Tim Beaudin este noul CEO al P3 Logistic Parks. O noua echipa executiva a fost desemnata pentru a sprijini planurile de dezvoltare ale companiei
Tim Beaudin este noul CEO al P3 Logistic Parks. O noua echipa executiva a fost desemnata pentru a sprijini planurile de dezvoltare ale companiei

Tim Beaudin este noul CEO al P3 Logistic Parks. O noua echipa executiva a fost desemnata pentru a sprijini planurile de dezvoltare ale companiei

0

P3 Logistics Parks (“P3”) anunta numirea lui Tim Beaudin in functia de CEO. Din martie 2018 pana in prezent, Beaudin a ocupat functia de Chairman of the Board al P3. Incepand cu data de 1 octombrie functia lui anterioara a fost preluata de  Goh Kok Huat, fostul Chief Operating Officer al GIC.

Beaudin preia conducerea P3, investitor si dezvoltator de proprietati logistice, activ in Europa de aproape doua decenii, cu dorinta de a consolida succesul companiei si pentru a sustine echipa de conducere a P3 in dezvoltarea si implementarea planurilor de expansiune.

Tim Beaudin, P3 CEO, declara: „Sunt incantat sa ma implic in noul meu rol la P3. Timp de 18 luni
mi-am concentrat atentia pe intelegerea businessului si sunt  constient de punctele noastre forte, mai ales in contextul actual al pietei, atat de favorabil segmentului de spatii logistice. In opinia mea  comertul electronic va ramane in continuare un catalizator important in sectorul nostru de activitate si vom continua sa prospectam piata si sa identificam noi oportunitati de dezvoltare, concentrandu-ne pe fructificarea proprietatilor din portofoliul nostru european. Rolul meu este destul de simplu: voi sprijini echipa de conducere a P3 in planurile si demersurile care tin de expansiunea companiei si ma voi asigura ca P3 va fi bine pozitionata pe piata de profil, o pozitie care sa genereze cresteri in ceea ce priveste capitalul de imagine si activitatea comerciala a companiei”.

Lee Kok Sun, Director Investitii GIC Real Estate, spune: „GIC este increzator ca P3 va beneficia de experienta relevanta pe care Tim o are in aceasta arie a industriei si, bineinteles, de experienta sa institutionala. In plus, el va fi sustinut de o echipa de conducere puternica care beneficiaza de vaste cunostinte despre piata si care gestioneaza, totodata, o serie de contacte relevante, avand acces si la multiple canale de relationare si comunicare. Odata cu numirea lui Goh Kok Huat in functia de Board Chairman al P3, credem ca Tim si echipa de conducere a companiei vor beneficia de sfaturile, ideile si viziunea sa strategica. Aceste schimbari paveaza drumul catre evolutie si catre o noua etapa de crestere in zona de business pentru P3, in Europa”.

P3 anunta, de asemenea, promovarea interna a lui Jean-Luc Saporito si a lui David Marquina in rolul de co-Chief Development Officer(CDO). In noul lor mandat, cei doi vor fi responsabili de dezvoltarea operatiunilor P3 in toata Europa, sprijinindu-l pe domnul Beaudin. Atat domnul Saporito, cat si domnul Marquina isi vor pastra si atributiile pe care le exercita in prezent in Italia, respectiv Spania.

David Marquina, co-CDO P3, adauga: „Sunt onorat sa ma alatur echipei executive a P3 intr-un moment in care industria logistica se regaseste intr-o etapa de crestere rapida. In cadrul noii pozitii voi supraveghea si sustine indeaproape toate demersurile si activitatile de dezvoltare ale grupului si achizitia  de noi terenuri  in Spania, Portugalia, Germania, Polonia si Olanda, ocupandu-ma, de asemenea, de identificarea de noi oportunitati de business. Voi ramane in stransa legatura cu toti clientii companiei din regiunea europeana”.

Jean-Luc Saporito, co-CDO P3, conchide: „Am fost implicat in strategia de dezvoltare a P3 inca din 2014 si sunt constient atat de punctele forte cat si de potentialul companiei. Noua mea misiune, ca parte a echipei de management a P3, este de a contribui la dezvoltarea, achizitionarea de terenuri si identificarea de noi oportunitati de afaceri, impreuna cu directorii din Italia, Franta, Republica Ceha, Slovacia si Romania”.

Schimbarile la nivel de conducere nu vor afecta in niciun fel strategia si planurile de dezvoltare a P3, strategie care a fost implementata cu succes pe parcursul ultimilor anilor. P3 isi pastreaza, in continuare, obiectivul de a dezvolta si gestiona, pe termen lung, proprietati logistice in Europa, avand acces neconditionat la capital stabil, detinut in totalitate de GIC, Fondul Suveran al statului Singapore.

De la momentul achizitiei sale de catre GIC in decembrie 2016, P3 si-a extins portofoliul la 4.3 milioane m² de spatii logistice premium si detine terenuri disponibile pentru dezvoltarea a  peste 1,1 milioane m². La nivel de organizatie, P3 are o echipa consolidata compusa din peste 150 de experti in domeniul imobiliar, in 11 tari europene.

Pentru mai multe informatii:

Ana-Maria Godja, The Public Advisors
Tel: +40 0733.300.753, E-mail: anamaria.godja@publicadvisors.ro