Home Topics Comunicate de presa THE “BOLD TYPE”- CUTEZATOAREA-SOSESTE SORA MAI MARE DIN GAMA DE MASINI DE SORTAT, NOUA MB-HDS523
THE “BOLD TYPE”- CUTEZATOAREA-SOSESTE SORA MAI MARE DIN GAMA DE MASINI DE SORTAT, NOUA MB-HDS523

THE “BOLD TYPE”- CUTEZATOAREA-SOSESTE SORA MAI MARE DIN GAMA DE MASINI DE SORTAT, NOUA MB-HDS523

0

MB Crusher prezinta pe piata noua cupa de sortare MB-HDS523, iesita din comun in  ceea ce priveste productivitatea

 

Se spune adesea ca ”atunci cand jocul devine greu, cei duri incep sa joace”. Si acest moment istoric precis ne-a facut pe toti  mai combativi si mai productivi.

Simturile se ascutesc, se asculta mai mult, pentru a intelege noi nevoi, nuante.

La MB Crusher, urechea catre nevoile clientilor nu a lipsit niciodata, iar astazi este si mai atenta.

Motivatiile lor, atunci cand ne spun nevoile si problemele santierelor lor, reprezinta piatra de temelie pentru noi idei si inspiratie

La doi ani de la lansarea noii game de sortare cu disc stea MB-HDS, ne-am dat seama ca am putea da mai mult.

Dimpotriva, avand in vedere cum clientii nostri aveau nevoie de ceva mai mult, ceva ce ar putea fi un avantaj si o valoare adaugata chiar si in alte santiere sau domenii de aplicare.

Si astfel s-a nascut ea , cupa de sortare MB-HDS523, sora mare a gamei de sortare MB-HDS. Cea mai mare.

 

Cea mai puternica si mai rezistenta

Instalata pe excavatoare de la 30 la 45 tone, acesta este proiectata pentru sectoarele in care puterea si robustetea sunt esentiale, cum ar fi sectorul carierei, in special atunci cand este necesar sa se trateze cantitati mari de materiale, cum ar fi carbunele si fosfatul.

Sau pentru a muta, cernere si aera tone si tone de pamant, de exemplu in domeniul sapaturilor, terasamentelor, proiecte mari de canalizari.

Dar fara a exclude utilizarea sa pentru multe alte aplicatii, pentru ca, indiferent de locul de constructie sau materialul, noua MB-HDS523 este bine echipata si scopul sau este doar unul. Productivitate ridicata.

Este singura care are 5 arbori cotitpozitionati astfel incat sa asigure o viteza de productie si de prelucrare mai mare. Sistemul cu arbore V Shaft System’’ a fost proiectat pentru a crea o ecranare dubla in acelasi timp si pentru a creste productia.

Totul in noua MB-HDS523 este proiectat pentru a maximiza rezultatul: Pieptenele defilat permite materialului sa curga si sa intre in rotoare fara blocare sau ambalare.

Aceasta este echipata cu un carter frontal superior detasabil, pentru a putea oferi mai mult unghi de inchidere a masinii si de a creste productia.

Cea mai mare din gama este fara echivoc cea mai puternica: cupa de sortare cu disc stea  MB-HDS523 este alimentata de doua motoare pentru a asigura o performanta constanta si rapida.

Dar puterea nu este nimic fara adecvata rezistenta : carcasa masinii de sortare MB-HDS523 este solida, robusta, potrivita pentru santierele de constructii solicitante si pentru volumele de lucru importante.

Piesele supuse uzurii sunt protejate de straturi de Hardox suplimentare, iar umarul si sasiul de grosime sporit il fac un utilaj performant.

 

O adevarata masina de razboi.

S-ar putea sa credeti ca un echipament de acest calibru este dificil de intretinut, ca are nevoie de o mentenanta speciala, cu opriri costisitoare pentru firma dvs  si de schimbarea rotorilor acesteia  in atelier.

 

Insa nu este asa.

MB Crusher doreste cu adevarat sa usureze munca pe santierul de constructii din toate punctele de vedere, inclusiv in ceea ce priveste intretinerea.
Un santier care este mereu in actiune este un santier in care lucrarile sunt finalizate mai repede economisind timp si bani.
In cazul cupei de sortare cu disc stea MB-HDS523, sistemul de ungere este centralizat pentru a simplifica, dar mai ales pentru a accelera operatiunile de intretinere.

Schimbarea rotorelor este, de asemenea, usoara, ca si in cazul celorlalte rotoare din gama: acestea pot fi inlocuite la fata locului, in conditii de siguranta totala si in doar cateva minute.

Sistemul patentat mentine suporturile rotative ferm in pozitie, iar rotoarele pot fi usor de indepartat si repozitionat.

Pe scurt, atunci cand munca devine dificila, cand sunt necesare mare viteza, volum si productivitate , este timpul sa dezlantuiti artileria grea.

MB Crusher a creat-o: acum trebuie doar sa o vedem la lucru pe santierele dumneavoastra!