Home Topics Comunicate de presa TELUS International isi extinde operatiunile din Romania si va angaja peste 500 de persoane pana la finalul lunii iunie
TELUS International isi extinde operatiunile din Romania si va angaja peste 500 de persoane pana la finalul lunii iunie

TELUS International isi extinde operatiunile din Romania si va angaja peste 500 de persoane pana la finalul lunii iunie

0

BUCURESTI, ROMANIA – TELUS International va angaja peste 500 de persoane pana la finalul lunii iunie 2019, pentru a sustine extinderea operatiunilor sale din Romania. Majoritatea noilor angajati vor lucra pentru doua branduri recunoscute – o platforma online prin care se pot inchiria spatii de cazare si Koodo Mobile, un furnizor canadian de servicii de telefonie mobila.

Procesul de recrutare a demarat la inceputul acestui an prin lansarea campaniei „Make Your Own Success Story” ce se adreseaza persoanelor care cunosc mai multe limbi straine (franceza, spaniola, italiana, engleza, germana, rusa si portugheza). Noii angajati vor asigura suport clientilor din Canada, Franta, Spania, Italia, Germania, Rusia, Anglia si Statele Unite ale Americii.

„Pe masura ce Koodo Mobile se dezvolta, creste proportional si nevoia noastra de servicii de asistenta in limbile engleza si franceza pentru clientii nostri”, afirma Dave Lowther, Director de Operatiuni, Koodo Mobile. „Din ipostaza unui canadian care a vizitat de nenumarate ori sediul TELUS International din Bucuresti, am fost intotdeauna placut surprins de existenta unei culturi orientate catre angajati, a unei atmosfere prietenoase si a unor facilitati moderne, precum si de etica muncii la romani si abilitatea lor de a vorbi mai multe limbi straine.”
„Datorita potentialului imens de business, Romania este una dintre cele mai importante zone de outsourcing din Europa. In 2019, mai mult de 125.000 de persoane lucreaza in peste 265 de companii si startup-uri din industria serviciilor externalizate pentru afaceri. Romania gazduieste mai multe centre offshore si near-shore decat orice alta tara din Europa de Sud-Est. In plus, reputatia sa ca destinatie atractiva pentru outsourcing are o crestere constanta, de 10% anual ”, adauga Grégoire Vigroux, Vicepresedinte Marketing & Corporate Communications pentru Europa la TELUS International.

„In toate clasamentele asociatiilor, organizatiilor si agentiilor de profil, Romania a urcat constant datorita unei serii de avantaje unice: raportul calitate-pret, profilul de hub de tehnologie cu crestere rapida, precum si abundenta profesionistilor si a talentelor multilingve. Dorim sa profitam de avantajele oferite de Romania, continuand sa ne dezvoltam si in 2019, prin atragerea celor mai bune talente pe care le poate oferi piata fortei de munca,” concluzioneaza Grégoire Vigroux.

Birourile companiei se afla in complexul AFI Park din Bucuresti, cei 8.200 de mp de spatii clasa A fiind situati langa unul dintre cele mai mari mall-uri din Romania. Aceasta pozitionare reprezinta un avantaj in plus, pe langa accesul facil la locatie, pentru angajatii care doresc sa se bucure de o mare varietate de restaurante, magazine si divertisment in timpul pauzelor sau dupa munca.

TELUS International are in prezent 1.500 de angajati in Romania si se diferentiaza in randul angajatorilor prin oferirea unuia dintre cele mai competitive pachete de beneficii de pe piata. Programele si initiativele dedicate nevoii de dezvoltare a membrilor echipei sunt prioritare. Un exemplu in acest sens este TELUS Language Academy, programul care ofera acces la cursuri intensive de limba engleza si franceza: timp de sase saptamani noii angajati sunt remunerati si isi dezvolta abilitatile lingvistice, cu ajutorul unor traineri, fiind ulterior repartizati pe proiecte.
Sanatatea si fericirea membrilor echipei sunt prioritare pentru companie, pachetul de beneficii incluzand
printre altele, asigurare de sanatate, decontarea transportului, oferte dedicate la operatori de telefonie mobila si furnizori de servicii bancare, precum si reduceri exclusive in AFI Palace Cotroceni.

Echipa TELUS International intelege relatia directa dintre succesul companiei si bunastarea comunitatilor in care locuiesc si lucreaza membrii sai. Filozofia „We give where we live” este o parte esentiala a culturii TELUS International, ilustrata atat de TELUS Days of Giving – eveniment global de voluntariat – cat si de un calendar variat de activitati caritabile, prin intermediul carora membrii echipei pot experimenta bucuria de a impartasi si a avea grija de comunitatile lor.

Despre TELUS International Europe

TELUS International Europe este un furnizor de solutii multilingve de customer experience in mediul digital, dedicate proceselor de afaceri si activeaza pe piata din Romania din anul 2004. Cei peste 6.000 de angajati in cele sase locatii din Bucuresti, Craiova, Sofia si Plovdiv ofera solutii de suport clienti, suport IT si servicii inovatoare in mai mult de 40 de limbi.
TELUS International Europe face parte din familia TELUS International care se concentreaza pe conexiune si inovatie umana pentru a oferi servicii exceptionale de relatii cu clientii si consultanta digitala Next-Gen. Peste 32.000 de angajati din intreaga lume – America de Nord, America Centrala, Europa si Asia – proceseaza anual mai mult de 200 de milioane de interactiuni prin voce, e-mail, chat si social media pentru clienti din industrii variate, precum tehnologie, finante, fintech, gaming, turism si sanatate. TELUS are o participatie de 65% in TELUS International alaturi de Baring Private Equity Asia, care detine restul de 35%. Mai multe detalii pe site-ul TELUS International.