Home Topics Comunicate de presa Targul AUTOMATICON va avea loc in perioada 17-19 martie 2020 in Varsovia
Targul AUTOMATICON va avea loc in perioada 17-19 martie 2020 in Varsovia

Targul AUTOMATICON va avea loc in perioada 17-19 martie 2020 in Varsovia

0

Aflat la a 26-a editie, AUTOMATICON este principalul targ international pentru automatizari industriale, control, masuratori și robotica din Polonia si va avea loc in centrul Varsoviei la Expo XXI.

 

AUTOMATICON a luat fiinta in anul 1995 si este cel mai important targ din Polonia pe segmentul industrial pentru automatizari, masuratori, electronica, industrie 4.0 si robotica, si se intinde pe o suprafata de 9500 m2, in trei pavilioane.

Anul trecut AUTOMATICON a avut peste 480 expozanti. Printre expozantii fideli, putem enumera: Turck, Murrelektronik, KUKA, Omron, Mitsubishi Electric, Stäubli, Faulchaber, Siemens, B&R, Lapp Kabel, Igus, etc.

Peste 10.000 de vizitatori participa in fiecare an la AUTOMATICON, toti sunt „public-tinta” – oameni dintr-o gama larga de industrii, care caută solutii de automatizare, masuratori și robotica. Conform statisticilor, doua treimi din vizitatori sunt directori și manageri ai companiilor, persoane de decizie, in achizitionarea de componente si echipamente industriale.

La AUTOMATICON 2020 vor fi prezenti vizitatori si expozanti din peste 25 de tari, inclusiv Germania, Danemarca, Olanda, Austria, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, China, Ucraina, Rusia și altele.

Datorita locatiei geografice a Poloniei si a imaginii de lungă durata a AUTOMATICON, targul functioneaza ca una dintre cele mai eficiente platforme pentru stabilirea contactelor de afaceri pentru companii din Vest, Central si Estul Europei.

Organizator: PIAP Institutul Industrial Polonez de Automatizari si Masuratori & MVM LTD

Pentru a rezerva un loc la expozitie si pentru intrebari despre vizita, in limba Romana, persoana de contact:

Inna Ustylovska
+48577253132 (Telefon, WhatsApp, Viber)
i.ustylovska.automaticon@gmail.com