Home Topics Comunicate de presa STIHL demareaza un amplu program de reduceri pentru motoferastraie si alte utilaje de sezon
STIHL demareaza un amplu program de reduceri pentru motoferastraie si alte utilaje de sezon

STIHL demareaza un amplu program de reduceri pentru motoferastraie si alte utilaje de sezon

0

STIHL vine din aceasta toamna in sprijinul tuturor categoriilor de utilizatori de motoferastraie, fie ca vorbim de persoane care folosesc aceste utilaje ocazional, in zona casnica sau frecvent, in constructii, agricultura, peisagistica, dar si in sectorul forestier. Astfel, pana la sfarsitul lunii noiembrie, compania anunta ca nu mai putin de 11 modele de motoferastraie de ultima generatie se vor afla pe rafturile magazinelor STIHL cu preturi mai accesibile, beneficiind de unul dintre cele mai consistente programe de reduceri din ultimii ani.

Cel mai mic motoferastrau care deschide programul de reduceri este MS170, unul dintre cele mai cautate si versatile modele, folosit masiv atat in zona casnica dar si sectorul constructiilor. Fara a fi alimentat cu combustibil MS170 are putin peste 4kg si dezvolta o putere de taiere de 1,6 CP. Cu o lungime a lamei de 40 cm, se recomanda folosirea acestuia inclusiv la taierea pomilor, insa diametrul trebuie sa fie pana in 30 cm. Foarte apropiat in gama, dar cu putere putin mai mare este si modelul MS180, aflat in acelasi program de reduceri de toamna. Varianta de varf care face parte si ea din programul de reduceri STIHL din aceasta toamna este MS362, un motofeastrau profesional destinat sectorului forestier.

Pe majoritatea motoferastraielor pe benzina producatorul german STIHL  a implementat tehnologia 2-MIX, care reduce considerabil consumul de combustibil si nivelul de noxe. Motoarele 2-MIX brevetate STIHL au la baza inovatii care le asigura un cuplu ridicat intr-un domeniu larg de turatii. Rezultatul obtinut de inginerii de la STIHL este spectaculos: un consum de combustibil redus cu pana la 20% si o cantitate de emisii poluante mai mica cu pana la 70% fata de motoarele conventionale in doi timpi STIHL cu tehnologie clasica.

Alte modele de motoferastraie aflate in programul de reduceri din aceasta toamna sunt: MS181, MS211, MS231, MS251 si MS271. Pe langa motoferastraie, in programul de reduceri STIHL intra si alte modele de utilaje de sezon cum ar fi motocultoarele, atomizoare, pulverizatoare etc.  Consultantii din cele peste 400 de magazine STIHL din tara ii pot indruma pe beneficiari sa aleaga varianta optima de utilaj, in functie de aria de aplicatie.

 

Despre compania STIHL

Cifrele oficiale  comunicate de companie  arata o crestere a business-ului mondial  de 16.5%, in 2020, atingand 4.58 miliarde de euro. Produsele STIHL pot fi achizitionate doar din reteaua de magazine autorizate, care la nivel mondial sunt administrate de nu mai putin de 53.000 de dealeri.  STIHL Romania este o companie detinuta 100% de firma mama si a fost infiintata in 1997. Compania mama a fost infiintata in 1926 de Andreas Stihl.