Home Stiri Eco Friendly, Cladiri Verzi Soluțiile eficiente energetic oferite de FAKRO
Soluțiile eficiente energetic oferite de FAKRO

Soluțiile eficiente energetic oferite de FAKRO

0

Reducerea continua a resurselor naturale este una dintre cele mai mari provocari ale omenirii si fiecare domeniu de activitate va fi tot mai mult atras de gasirea unor solutii eficiente energetic.

Fereastra supertermoizolatoare FAKRO FTT U8 Thermo are o structura inovatoare ce asigura economii semnificative de energie. Fereastra a fost proiectata tinandu-se cont de cerintele stringente de eficienta energetica ale cladirilor pasive.
Noua structura a ferestrei FAKRO FTT U8 Thermo cuprinde un geam pasiv triplucameral,  care este amplasat intr-o cercevea mai groasa si un sistem de 5 garnituri de etansare. Aceasta structura minimizeaza fenomenul puntilor termice, asigurand o izolatie excelenta a ferestrei.

Fereastra FAKRO FTT Thermo, comandata si montata impreuna cu rama de etansare EHV-AT Thermo, se caracterizeaza prin cel mai bun coeficient de izolare termica pentru intreaga fereastra Uw = 0,58 W/m²K, fiind cea mai „calduroasa” fereastra de mansarda cu un singur pachet de geam termopan de pe piata.

Alegerea unor produse verzi va deveni, cu timpul, modul nostru responsabil de-a gandi si de a actiona: pe langa faptul ca este o investitie ce reduce consumul de energie, contribuie si la conservarea resurselor naturale limitate ale Pamantului.

Soluțiile eficiente energetic oferite de FAKRO se transpun in grija noastra pentru clienti (facturi scazute la încalzire) si grija noastra pentru generatiile viitoare (conservarea mediului inconjurator).

In oferta noastra veti putea gasi o diversitate uimitoare de ferestre de mansarda eficiente energetic si prietene cu mediul inconjurator: