Home Stiri Siguranta si protectie Foc Silentios, puternic si fara bariere – noul amortizor GEZE TS 5000 SoftClose
Silentios, puternic si fara bariere – noul amortizor GEZE TS 5000 SoftClose

Silentios, puternic si fara bariere – noul amortizor GEZE TS 5000 SoftClose

0

Bucuresti, 20 februarie – GEZE, lider in sisteme premium de actionare a usilor, a ferestrelor si a tehnologiei de siguranta, lanseaza TS 5000 SoftClose, un nou amortizor care asigura inchiderea silentioasa a usilor, dar care in acelasi timp ofera protectie preventiva impotriva incendiilor. Noua solutie, una dintre referintele prezentate in cadrul Targului BAU 2019, si-a inscris in palmares prestigiosul premiu ICONIC 2019: Interior Inovator.

Sistem silentios de inchidere a usilor
Punctul forte al sistemului TS 5000 SoftClose este viteza de inchidere reglabila a usii inainte ca aceasta sa ajunga in pozitia „inchis”, combinata cu forta de inchidere a amortizorului TS 5000. Acesta are ca rezultat inchiderea silentioasa si in siguranta a usilor, chiar si in conditii nefavorabile. De exemplu, in cazul sistemelor de usi aflate in sas-uri, in garaje subterane, scari sau usi exterioare, unde vantul are un efect advers asupra inchiderii usilor.

Fara zgomotul unei usi trantite

  • Trantirea usii este impiedicata prin amortizarea usii cu putin timp inainte de pozitia de inchidere;
  • Inchidere optima: usile sunt trase in siguranta in incuietoare cu o forta uniforma;
  • Ajustarea fortei la capatul cursei de inchidere sau franare a foii de usa pana la ultimul grad de deschidere.

Flexibil pentru cerinte individuale
Activitatea noastra se concentreaza pe ceea ce au nevoie clientii si partenerii nostri. De aceea discutam intotdeauna provocarile viitoare sau proiectele propuse cu acestia. Potentialul nostru de dezvoltare ne face flexibili, ceea ce ne permite sa satisfacem rapid cerintele clientilor cu solutii precum TS 5000 SoftClose.

Valoare adaugata pentru utilizatori, operatori si proiectanti
Suntem implicati in proiecte inca din faza de brainstorming si combinam expertiza industriala si tehnica a tuturor partilor implicate, pentru a crea cele mai eficiente solutii pentru usi. Sustinem, prin urmare, utilizarea TS 5000 SoftClose in cladiri, precum clinici, hoteluri sau blocuri de apartamente, unde proprietatile superioare sunt deosebit de importante. Ne dorim sa facem cladirile mai viabile, flexibile si eficiente.

Alte avantaje:

  • Accesibilitate in conformitate cu DIN 18040, pentru latimi ale foilor de usa de pana la 1100 mm;
  • Pot fi usor schimbate cu toate versiunile din seria TS 5000;
  • Gama de aplicatii identica cu cea a amortizoarelor hidraulice TS 5000;
  • Utilizabil pentru usile cu un singur canat sau doua canaturi si diferite variante de sistem (de exemplu, cu dispozitiv electric de blocare in pozitia deschis sau comutator integrat cu senzor de fum);
  • Viteza de inchidere reglabila individual in intervalul de deschidere al usii cuprins intre 15° si 180°.

Premiu pentru calitate superioara
Amortizorul TS 5000 SoftClose a fost declarat castigator la categoria „Building Fixtures” din cadrul Premiilor ICONIC 2019: Interior Inovator – cel mai mare premiu din categoria Echipamentelor de Constructii. Sistemul a impresionat juriul prin valorile practice excelente, functionalitatea, posibilitatea de exploatare si gradul de inovare.

Despre GEZE
Infiintata in 1863, compania GEZE GmbH se numara printre cei mai prolifici dezvoltatori si producatori de sisteme de actionare a usilor si ferestrelor si de tehnologie de siguranta.
In prezent, grupul detine 32 de subsidiare la nivel mondial si peste 3.000 de angajati. In Romania, GEZE este prezenta din 2004, functionand ca subsidiara independenta din anul 2010, cu o cifra de afaceri de peste 4 milioane de euro. GEZE ofera o gama larga de produse formata din sisteme de usi automate – batante, glisante si rotative, amortizoare, constructii din sti-cla, instalatii de evacuare a fumului si a caldurii (RWA), sisteme de siguranta, precum si sis-teme de ferestre si de ventilare.
Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul GEZE Romania: www.geze.ro