Home Topics Comunicate de presa Signify lanseaza primul serviciu din lume care permite personalizarea corpurilor de iluminat online, le imprima 3D si apoi iti sunt livrate acasa
Signify lanseaza primul serviciu din lume care permite personalizarea corpurilor de iluminat online, le imprima 3D si apoi iti sunt livrate acasa

Signify lanseaza primul serviciu din lume care permite personalizarea corpurilor de iluminat online, le imprima 3D si apoi iti sunt livrate acasa

0
  • Serviciul de personalizare a corpurilor de iluminat, la cerere, lansat in toata Europa
  • Signify incepe sa utilizeze materiale reciclate
  • Urmasul companiei care ne-a adus CD-ul lanseaza lampa de masa din 24 de CD-uri reciclate

Signify (Euronext: LIGHT), liderul mondial in iluminat, a anuntat astazi primul serviciu din lume pentru consumatori care permite personalizarea si achizitia de corpuri de iluminat online (abajur si veioza), imprimate 3D din materiale reciclabile si livrate la usa ta in doua saptamani. Mai mult, compania a anuntat ca utilizeaza materiale reciclate pentru imprimarea 3D si a lansat prima lampa de masa cu LED marca Philips, realizata din 24 de CD-uri reciclate.

In urma unui proiect pilot din Benelux, Signify isi extinde serviciul pentru consumatori in intreaga Europa. La doar cateva click-uri distanta, iti poti proiecta propriul corp de iluminat decorativ. Alegi pur si simplu designul de baza, apoi il personalizezi alegand dimensiunea, culoarea, textura, tiparul corpului de iluminat si tipul de bec LED, incluzand becurile Philips Hue. Dupa doua saptamani, Signify livreaza produsul finit la usa ta.

Corpurile de iluminat imprimate 3D de la Signify sunt construite tinand cont de dezvoltarea durabila. Materialul de baza este un policarbonat puternic, de inalta calitate si 100% reciclabil. Un corp de iluminat fabricat normal, excluzand electronicele si becul, are o amprenta de carbon cu 47% mai mica decat un corp de iluminat din metal construit in mod traditional. Mai mult, nu este utilizat niciun fel de lipici si are mai putine componente. Acesta masoara doua treimi din greutatea unui corp de iluminat conventional, ceea ce inseamna o reducere a emisiilor de carbon de 35% la expediere.

Investitia Signify in imprimarea 3D ilustreaza de asemenea angajamentul companiei pentru a servi mai bine clientii, in timp ce reduce amprenta de carbon proprie si a clientilor.

„Acesta este primul serviciu pentru publicul larg care permite personalizarea corpului de iluminat durabil. Si, intrucat este un serviciu online, acesta poate fi integrat cu usurinta in magazine online ale unor terte parti, oferind mai multe optiuni consumatorilor. Este o alta lume si arata modul in care deschidem calea pentru a servi clientii din toata lumea cu cele mai inovatoare si durabile tehnologii de iluminat”, a spus Khalid Aziz, Sef de Proiecte in cadrul Signify.

Imprimare din CD-uri reciclate

De asemenea, Signify a inceput sa utilizeze fir din policarbonat obtinut din materiale reciclate. Primul produs care va fi utilizat este o lampa de masa cu LED Philips, care utilizeaza 24 de CD-uri reciclate la fabricarea sa. Disponibil din 28 noiembrie 2019, acesta are un pret de 99 EURO si poate fi comandat de pe https://www.mycreation.lighting.philips.com. In cursul urmatorului an, Signify se asteapta ca toate produsele sale imprimate 3D sa fie disponibile utilizand material reciclat.

„Philips si Sony au prezentat CD-ul lumii la inceputul anilor 1980. Astazi, sarbatorim acea mostenire prin crearea unor frumoase lampi decorative, de inalta calitate, prin reutilizarea acestei tehnologii emblematice”, a adaugat Aziz.

Astazi, Signify a mai dezvaluit planurile de extindere internationala majore pentru imprimarea 3D la comanda si corpuri de iluminat personalizate pentru clienti profesionisti. Produsele profesionale pot fi reciclate la sfarsitul duratei lor de viata.

In 2018, 79% din vanzarile Signify au cuprins venituri durabile. Compania s-a angajat sa aiba emisii neutre de carbon in 2020 si a fost numit recent Liderul Industriei in Indicele de Sustenabilitate Dow Jones pentru al treilea an consecutiv.

Despre Signify

Signify (Euronext: LIGHT) este lider global in domeniul iluminatului pentru piata profesionala si de consum si al iluminatului care utilizeaza Internetul Lucrurilor. Produsele noastre marca Philips, sistemele de iluminat conectat Interact si serviciile de date aduc valoare de business si transforma vietile oamenilor in case, cladiri de birouri si spatii publice. Cu vanzari de peste 6.4 miliarde de EUR in 2018, avem o echipa de aproximativ 28,000 de angajati in peste 70 de tari si exploatam potentialul extraordinar al luminii pentru a imbunatati vietile oamenilor. Compania noastra a fost desemnata Liderul Industriei in Indicele de Sustenabilitate Dow Jones pentru al treilea an consecutiv. Stiri despre Signify se afla in Newsroom, pe Twitter si pe LinkedIn. Informatiile pentru investitori pot fi consultate pe pagina Investor Relations.