Home Topics Comunicate de presa Sellerii din eMAG Marketplace, la un click mai aproape de clienti cu eMAG Ads
Sellerii din eMAG Marketplace, la un click mai aproape de clienti cu eMAG Ads

Sellerii din eMAG Marketplace, la un click mai aproape de clienti cu eMAG Ads

0
  • Fiecare seller isi poate crea propria campanie de promovare
  • eMAG Ads, util in atingerea mai multor obiective, de la cresterea vizibilitatii la cresterea vanzarilor
  • Investitie de peste un milion de lei in tehnologia eMAG Ads
  • Peste 2.000 de selleri primesc 500.000 de lei credit gratuit la lansare pentru a testa noua functionalitate

 

 eMAG lanseaza prima aplicatie de promovare a produselor pe site dedicata partenerilor sai, eMAG Ads, prin care acestia isi pot crea propriile campanii de promovare, crescand astfel vizibilitatea ofertelor si, in acest fel, si vanzarile. In dezvoltarea acestei solutii de tip PPC (pay-per-click) eMAG a investit peste un milion de lei.

Functionalitatea eMAG Ads poate fi accesata direct din contul eMAG Marketplace de catre toti sellerii inscrisi in platforma. In cativa pasi usori sellerii pot cumpara credit eMAG Ads si crea o campanie, chiar daca nu au folosit o aplicatie similara pana acum. Produsele promovate in campaniile eMAG Ads vor aparea in zone vizibile in paginile de produs si categorii. Sellerii aleg ce produse vor sa promoveze, decid cat vor sa liciteze pe un produs si vor plati doar in cazul in care produsele promovate vor fi accesate de catre clienti, dupa modelul cost-per-click (CPC). Intrucat sellerii decid produsele, bugetul si sumele licitate pe produs, eMAG Ads poate fi utilizat pentru o gama larga de obiective: cresterea vizibilitatii pe produsele existente, lansarea unui nou produs, cresterea vanzarilor, lichidari de stoc, promovarea articolelor sezoniere, etc.

eMAG Marketplace este un ecosistem care sustine dezvoltarea afacerilor, oferindu-le acces la infrastructura economiei digitale, know-how, deschidere catre o baza de clienti in crestere, dar si instrumente de invatare. Pana la finalul anului, eMAG estimeaza ca vor fi 40.000 de selleri inregistrati in platforma in toate tarile unde este prezenta, care vor beneficia de investitii in tehnologie, programe de invatare si dezvoltare si instrumente cu rol de stimulare a antreprenorialului online.

 

Despre eMAG

Companie romaneasca fondata in 2001, eMAG este un pionier al comertului online in Romania si a devenit un jucator regional important, exportand modelul local cu succes in Bulgaria si Ungaria. De 19 ani, compania investeste constant in servicii bazate pe tehnologii dezvoltate in Romania, care ajuta clientii sa economiseasca timp si bani.

Cu o gama de produse in continua crestere atat prin oferta proprie, cat si prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate cauta si comanda orice, de oriunde. Clientii beneficiaza de servicii cu valoare adaugata precum livrarea la easybox si livrarea rapida prin tazz by eMAG, 30 de zile drept de retur, returnarea rapida a banilor prin Instant Money Back, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, finantare in rate prin eCredit si aplicatia de mobil.