Home Topics Comunicate de presa Schüco SmartActive – Protectie antimicrobiana pe termen lung pentru manere de ferestre si profile din aluminiu.
Schüco SmartActive – Protectie antimicrobiana pe termen lung pentru manere de ferestre si profile din aluminiu.

Schüco SmartActive – Protectie antimicrobiana pe termen lung pentru manere de ferestre si profile din aluminiu.

0

Noul coronavirus COVID-19 tine in prezent intreaga lume in suspans. In aceste perioade de raspandire

puternica a virusurilor si bacteriilor cerintele de igiena cresc.

Schüco a preluat aceasta provocare dezvoltand Schüco SmartActive – o acoperire antimicrobiana pentru manere si profile din aluminiu. Efectul antimicrobian este datorat particulelor de microargint de inalta puritate incorporate in suprafata. Acoperirea speciala pentru profile din aluminiu SmartActive este disponibila pentru toate sistemele de ferestre Schüco AWS si este folosita doar pentru interior.

Bacteriile, virusii si chiar germenii multi-rezistenti mor si nu se mai pot reproduce imediat ce intra in contact cu Schüco SmartActive.

Diferenta este foarte vizibila intre profilele si manerele standard si cele acoperite cu microargint, aceastea din urma având o protectie antimicrobiana de lunga durata iar testele de laborator au dovedit reducerea germenilor cu 99,9% in interval de 24 de ore.

  • acoperire cu microargint fara nanoparticule

  • reducere cu 99,9% a germenilor in 24 de ore

  • feronerie cu finisaj elox, inox sau cu aspect de inox

Tehnologia Schüco SmartActive a fost patentata si aprobata ca dispozitiv medical, este absolut non-toxica si non-alergenica, poate fi o solutie eficienta pentru viitoarele constructii de spitale, gradinite, scoli, etc.

Afla detalii despre Schüco SmartActive click aici

 

Despre Alukönigstahl România

Alukönigstahl este o companie de succes, activa in Europa, care se afla la a patra generatie in proprietatea familiei König. Munca in echipa si dezvoltarea inovativa a produselor au propulsat Alukönigstahl in pozitia de lider de piata. De peste 60 de ani exista o alianta cu doi producatori internationali de sisteme: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu si experti in PVC si Jansen, specialist in profile din otel.