Home Topics Comunicate de presa Schüco la FENSTERBAU FRONTALE 2020
Schüco la FENSTERBAU FRONTALE 2020

Schüco la FENSTERBAU FRONTALE 2020

0

Schüco Polymer Technologies KG prezinta la FENSTERBAU FRONTALE 2020 ferestre, usi de intrare si usi glisante pentru constructii rezidentiale orientate spre viitor.

Standul 503 din hala 7 a fost realizat sub motto-ul ”Caminul este totul” si transforma in realitate viziunea  beneficiarilor de case de azi si de maine prezentand  tehnologii smart pentru produse din aluminiu si PVC. O zona de prezentare a serviciilor puternic colorata atrage atentia asupra diverselor servicii si solutii digitale cu care Schüco isi deserveste si ajuta partenerii.

Standul 503 din hala 7, cu suprafata de peste 580 mp va fi structurat in 4 zone, una de SERVICII si trei de produse : PANORAMA , VIEW si ARRIVAL, aranjate in jurul unei piete centrale.

Domeniul SERVICE prezinta oferta diversa de servicii a Schüco Polymer Technologies KG, in principal solutiile digitale. Schüco PolyCal, este un nou program de calcul pentru ferestre , usi si usi glisante din PVC, realizat de Schüco impreuna cu Orgadata.  Tot aci, vizitatorii pot afla informatii despre noi masini de prelucrare a profilelor din PVC.

Zona PANORAMA ilustreaza elemente realizate din combinatia profilelor suple, cu latimi vizibile cat mai mici cu suprafete mari de geam, pentru confort si design impresionant.  Aici vor putea fi vazute variante noi  Schüco LivIngSlide, de exemplu constructii cu prag 0mm si actionare electrica ascunsa. In plus, surpriza va fi noul profil de cercevea  LivIngSlide cu latimea vizibila de doar 72 mm – o dimensiune extraordinara pentru sisteme de usi glisant-liftante din PVC. Noile sisteme glisant Schüco SoftSlide si liftant-glisant Schüco EasySlide completeaza paleta de produse din PVC, astfel incat sa putem oferii fiecarui beneficiar solutia potrivita.

Sectiunea VIEW aduce in fata vizitatorilor un nou sistem de ferestre design, care reuneste calitatile aluminiului si plasticului, care se caracterizeaza prin profile cu latimi vizibile mici si un design purist. Finisajul de culoare la exterior se face prin vopsire in camp electrostatic, iar pentru profilul din PVC de la interior exista o gama diversa de variante de infoliere .

Solutiile inteligente pentru ferestre prezentate sunt monitorizarea radio a inchiderii si o fereastra digitala cu cod QR. Codul duce utilizatorul catre o aplicatie cu diferite functionalitati, de exemplu, poate fi lansata o comanda de intretinere.

Tema confort si sanatate  va fi ilustrata de pragul de inaltime 0 pentru  usi de balcon cu unul sau doua canaturii din seria LivIng, de solutia de ventilatie integrata in ferestre Schüco VentoTherm Twist precum si de protectia solara interioara Schüco Integralmaster

Zona ARRIVAL prezinta usi de intrare in combinatie cu Schüco DSC Smart Touch si Schüco BlueCon. Noul Schüco DCS  SmartTouch combina comunicatiile audio si video cu un sistem de control acces convenabil si sigur. Sistemul combina camera, soneria si controlul accesului intr-un design elegant, modular. Toate componentele sunt

puse in functiune si controlate prin intermediul noii aplicatii Schüco. Datorita tehnologiei Bluetooth, modulul de control al accesului Schüco BlueCon permite functionarea fara cheie a usii de intrare folosind propriul smartphone. In functie de setare, usa poate fi deschisa automat sau manual prin intermediul aplicatiei Schüco BlueCon. Autorizatiile de acces pot fi setate individual.

 

Despre Alukönigstahl Romania si Republica Moldova

Alukönigstahl este o companie de succes, activa in Europa Centrala si de Sud-Est, care se afla la a patra generatie in proprietatea familiei König. Munca in echipa si dezvoltarea inovativa a produselor au propulsat Alukönigstahl in pozitia de lider de piata.  De peste 60 de ani exista o alianta cu doi producatori internationali de sisteme : Schüco International, leader mondial al sistemelor din aluminiu si experti in PVC si Jansen, specialist in sisteme de profile din otel.

Alukönigstahl Romania s-a infiintat in 1995, cu sediul central si depozitul in Bucuresti. Impreuna cu cei peste 500 de parteneri din domeniul investitiilor imobiliare, arhitecturii si constructiilor metalice, in ultimii 25 de ani Alukönigstahl Romania a realizat peste 5.000 de proiecte si constructii reprezentative, dintre care amintim: Orhideea Towers, Globalworth Tower, Globalworth Campus,  Sky Tower, United Bussiness Center Iasi, Cluj si Timisoara.

Filiala din Republica Moldova a fost infiintata in anul 2016, iar in 2018 a fost inaugurat, in Chisinau, un showroom modern, cu o suprafata de 120 de mp si care a atras o investitie de aproximativ 60.000 de euro.