Home Topics Arhitecti Schüco FACID – prima fatada textila cu posibilitati de modelare nelimitate
Schüco FACID  – prima fatada textila cu posibilitati de modelare nelimitate

Schüco FACID – prima fatada textila cu posibilitati de modelare nelimitate

0

FACID se potriveste perfect daca:

  • Doriti sa oferiti o imagine NOUA unei CLADIRI EXISTENTE.
  • Sau daca doriti sa creati o NOUA CLADIRE care va SURPRINDE pe toata lumea.
  • Si, in timp ce structura din otel sau aluminiu este FOARTE REZISTENTA, invelisul exterior este foarte FLEXIBIL

​Schüco FACID deschide noi posibilitati pentru modelarea flexibila a fatadelor. Noua fatada textila ofera un spectru vast de creativitate prin prin modelarea tridimensionala si prin posibilitatea imprimarii digitale a materialului textil. In functie de modul de utilizare si de tipul cladirii se pot alege diverse tipuri de tesaturi, toate avand durata mare de viata.

SCHÜCO FACID 65

 

Schüco Facid 65 permite realizarea unor forme  3D, cu panouri textile inclinate sub diverse unghiuri, sau cu cu puncte de inaltime maxima si minima alternate care creeaza o imagine absolut spectaculoasa, de fatada tridimensionala. Este posibila si realizarea unei structuri de fatada cu cu forme dreptunghiulare, patrate, trapezoidale, curbate si in multe alte forme cu  efectual vizual unic.

SCHÜCO FACID FREESTYLE

 

Cu fatada textila FACID FREESTYLE  se pot realiza forme curbate, inspirate din natura care vor avea ca efect realizarea unui  aspect futurist pentru fatada.

Un avantaj important al acestei solutii este ca, datorita posibilitatii de prefabricare a elementelor, si sistemului de montaj facil, fatada Facid se poate monta si pe cladiri functionale, fara a deranja activitatea locatarilor.

SCHÜCO FACID M

 

Fatada textila Schüco FACID M este o solutie pentru fatade 2D, oferind o mare libertate de configurare  a imaginii fatadei prin modularea panourilor de forma dreptunghiulara sau patrata. Montajul se face simplu, utilizand cadre autorigidizante ,  este rapid si nu nu are nevoie de scule speciale.

Schüco FACID a fost dezvoltata pentru fatade de mari dimensiuni. Folosind o tehnologie patentata, profilele din aluminiu fixeaza si tensioneaza materialul textil in toate colturile si punctele de prindere. Deformarea sau rasucirea tesaturii sunt imposibile, deci formele sunt rezistente in timp. In plus, intretinerea (curatarea) este extrem de simpla.

Aflati mai multe pe www.alukoenigstahl-inow.com/ro si la webinar-ul despre “Constructii inteligente” din 1 aprilie.