Home Topics Arhitecti Schüco castiga sase premii pentru design de produs la Red Dot Design Awards
Schüco castiga sase premii pentru design de produs la Red Dot Design Awards

Schüco castiga sase premii pentru design de produs la Red Dot Design Awards

0

Schüco, partener al Alukönigstahl Romania, obtine sase premii Red Dot Design 2019, fapt ce recunoaste produsele ca trendsettere in industria de profil, la categoria ”Design de Produs”. Doua sisteme glisante Schüco, un sistem de ferestre, unul de perete cortina si unul de protectie solara, precum si un produs Smart Building, au convins juriul in competitia internationala de design. In total, au fost inscrise peste 5.500 de produse.

Vederi panoramice

Ferestrele Schüco, sistemele glisante si de perete cortina impresioneaza prin limbajul arhitectural si designul panoramic de inalta calitate.

Sistemul de ferestre din aluminiu Schüco AWS 75 PD.SI (Panorama Design, Super Insulated) se caracterizeaza prin deschideri de mari diemensiuni si  profile cu latime redusa, efectul fiind maximizarea luminii naturale incidente. Sistemul de elemente glisante din aluminiu Schüco ASE 67 PD (Panorama Design) ofera posibilitatea de a integra usile glisante de mari dimensiuni in peretii cladirii pentru a obtine vederi panoramice. In plus, un prag de nivel zero ofera confort sporit. Sistemul de perete cortina Schüco FWS 35 PD (Panorama Design) permite constructia unor pereti cortina  cu cele mai mici  latimi de profil, de doar 35 mm – cu valori exceptionale ale izolatiei termice, la nivel de locuinta pasiva.

Actionare mecatronica

Gama de elemente glisante din aluminiu Schüco ASE cu o adancime a profilelor de 60 si 80 mm, cu feroneria mecatronica Schüco TipTronic stabileste noi standarde pentru sistemele glisante. Cercevelele de mari dimensiuni, impreuna cu latimea redusa a profilului, permit o transparenta maxima cu un design purist. Sistemul complet, care este compus din sistemul de actionare,  feroneria ascunsa si  sistemul de profile, ofera o gama larga de optiuni de deschidere si confort pentru diferite utilizari, avand mereu in vedere estetica si design-ul produsului final.

Schüco DCS SmartTouch (Door Control System) combina comunicarea cu usa de intrare si controlul accesului intr-un singur modul, oferind o punere in functiune simpla, o operare intuitiva si un design de inalta calitate. DCS SmartTouch poate fi montat in orice usa de intrare Schüco, pe perete sau incastrat; si poate fi folosit si de la distanta prin intermediul aplicatiei Schüco pentru iOS si Android.

Solutii de protectie solara

Jaluzele exterioare Schüco CSB cu lamele din aluminiu sunt o solutie eficienta de umbrire, fiabile chiar si la forta vantului de 9-10. Cu un nivel de transparenta de peste 23%, legatura cu lumea exterioara este pastrata chiar si atunci cand jaluzelele sunt complet inchise. Fiind disponibile in diferite variante de eloxare, jaluzelele pot completa designului exterior al unei cladiri sau pentru accente de culoare.

Pentru mai multe informatii despre produse, vizitati:

https://www.alukoenigstahl.ro/ro/sisteme/produse/schueco-ase-60

https://www.alukoenigstahl.ro/ro/sisteme/produse/schueco-fws-35-pd-si

https://www.alukoenigstahl.ro/ro/sisteme/produse/schueco-ase-67-pd

https://www.alukoenigstahl.ro/ro/sisteme/produse/schueco-aws-75-pd-si