Home Topics Comunicate de presa Schneider Electric prezinta o noua generatie de intreruptoare automate – ComPacT NSX & NSXm
Schneider Electric prezinta o noua generatie de intreruptoare automate – ComPacT NSX & NSXm

Schneider Electric prezinta o noua generatie de intreruptoare automate – ComPacT NSX & NSXm

0
  • Imbina performanta si fiabilitatea cu functiile digitale
  • Aspect nou, multifunctional
  • Conectivitatea revolutioneaza si imbunatateste instalarea, intretinerea si modernizarea intreruptoarelor din gama ComPacT

 

Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului si automatizarii energiei, prezinta gama ComPacT NSX & NSXm, o noua generatie de intreruptoare automate care imbina caracteristicile digitale performante si de conectivitate, asigurand un nivel optim de eficienta in ceea ce priveste intretinerea si instalarea. Aceasta gama ofera protectie fiabila impotriva pericolelor electrice, potrivita pentru a fi utilizata chiar si in cele mai dure medii.

Intreruptoarele ComPacT NSX se diferentiaza printr-un nou design, multifunctional. Printre caracteristicile de baza este evidentiata introducerea unei placi frontale semitransparente, avand scopul de a permite identificarea rapida a accesoriilor intreruptorului, daca acestea sunt in functiune sau pozitionate corect. De asemenea, noul comutator ergonomic asigura operarea manuala mai usoara si mai eficienta a intreruptorului.

Caracteristicile performante de conectivitate imbunatatesc instalarea, intretinerea si modernizarea intreruptoarelor din gama ComPacT. Pentru a permite eficienta operationala si energetica, este introdus noul contact auxiliar wireless care minimizeaza timpul total de cablare, asigura comunicatie locala si de la distanta, cu pre-alarme si alarme de declansare.

Avand aceleasi forma si dimensiune precum echipamentele precedente, este permisa adaptarea ulterioara a intreruptoarelor deja utilizate si ofera clientilor optiunea de extindere si modernizare, intr-un mod eficient.

Totodata, aceasta noua gama de intreruptoare este dotata cu protectie diferentiala integrata in Micrologic pentru evitarea electrocutarii in instalatiile electrice. Pentru a sustine durata de viata a acestor instalatii, tehnologia de rupere Roto-activa este o noua inovatie inclusa, ce permite limitarea efectiva a curentului de defect.

Echipamentele din noua gama dispun de conectori EverLink, o metoda inovatoare de conectare a cablurilor, cu tehnologie brevetata de compensare a fluajului (deformarea lenta a materialului din cauza incalzirii), integrata direct in bornele de conexiuni, oferind o conexiune a cablurilor fiabila si durabila.

 

 

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologieprin intermediul unor solutii inteligente, este un drept al omului.                 

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si
sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile.

www.se.com/ro