Home Hot news Sa impodobim ferestrele de mansarda!
Sa impodobim ferestrele de mansarda!

Sa impodobim ferestrele de mansarda!

0

Camerele de la mansarda, din orice locuinta, sunt un loc aparte, incarcat cu putina magie care vine din povestea podurilor de odinioara si, de aceea, sunt camerele noastre preferate.

Indiferent ca vorbim despre dormitorul celor mici sau spatiul de joaca si relaxare, aceste incaperi, pe langa bucurie si multa lumina, trebuie sa aduca si confort. Pornind de la aceste ganduri – bucurie, lumina, confort -, FAKRO creeaza ferestre de mansarda dar si o gama diversificata de accesorii interioare (cu actionare electrica sau manuala) potrivite oricarui tip de fereastra si oricarei destinatii.
Cand sunt total inchise, rulourile interioare pur si simplu creaza iluzia noptii si dau startul la odihna. Optiunea de a trage rulourile in orice pozitie permite controlarea cantitatii de lumina care intra in camera, in functie de activitatile si dorintele noastre.
Limitand schimbul de caldura cu exteriorul, accesoriile interioare reduc caldura din incapere, in timpul verii, si consumul de energie, in timpul iernii.

Desigur, rulourile interioare creaza si multa intimitate la mansarda dar ne ofera si o frumoasa provocare atunci cand trebuie sa le alegem, pentru a le potrivi cu designul proiectat si cu gusturile noastre.

Pentru a va incuraja sa alegeti ceea ce vi se potriveste, va invitam sa descoperiti promotia ,,Sa impodobim ferestrele de mansarda!” in cadrul careia va oferim un discount suplimentar pentru toate accesoriile interioare achizitionate pana la data de 31.12.2020.

Mai multe detalii gasiti in link-urile de mai jos

,,Să impodobim ferestrele de mansardă!”
Puteți achiziționa accesoriile interioare de la oricare distribuitor FAKRO din România.

 

FAKRO a devenit unul dintre leaderii mondiali in productia ferestrelor de mansarda, oferind produse de calitate, care raspund solicitarilor clientilor din intreaga lume. Prioritatea nr 1 pentru companie este ca produsele sa raspunda standardelor internationale de sanatate, siguranta si impact asupra mediului.