Home Topics Comunicate de presa ROMTHERM – Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului
ROMTHERM – Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului

ROMTHERM – Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului

0

ROMTHERM, manifestarea care se adreseaza vizitatorilor specialisti ce isi desfasoara activitatea in industria instalatiilor, echipamentelor de incalzire, racire si de conditionare a aerului, are loc la ROMEXPO, in perioada 9 – 12 aprilie 2020.

ROMTHERM Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aeruluireuneste expozanti cunoscuti pentru diversitatea si calitatea produselor si reprezinta cadrul profesionist pentru stabilirea de relatii de afaceri intre specialisti si firmele care produc, importa si comercializeaza produsele din acest sector.

Vizitatorii specialisti pot participa la demonstratii si chiar beneficia de consultanta cu privire la instalatiile pe care doresc sa le achizitioneze.

ROMTHERM se desfasoara concomitent cu CONSTRUCT AMBIENT EXPO, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I si MODEXPO I.

Mai multe informatii despre eveniment pe: www.romtherm.ro