Home Topics Comunicate de presa Romhotel, Construct-Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo, Expo Flowers&Garden, Bucharest DigIT Expo, Bife-Sim 2019
Romhotel, Construct-Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo, Expo Flowers&Garden, Bucharest DigIT Expo, Bife-Sim 2019

Romhotel, Construct-Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo, Expo Flowers&Garden, Bucharest DigIT Expo, Bife-Sim 2019

0

ROMHOTEL


Intre 21 si 24 februarie 2019, in Centrul Expozitional ROMEXPO, are loc cel mai important eveniment din industria ospitalitatii, Expozitia Internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante – ROMHOTEL.

Evenimentul da ocazia companiilor romanesti de a-si promova solutiile dedicate jucatorilor de pe piata de HORECA, prin stabilirea unor relatii comerciale cu producatori si distribuitori nationali si internationali.

Expozantii pot sa se intalneasca cu alti specialisti din domeniu, sa studieze indeaproape produsele si serviciile oferite de companiile concurente si sa fie la curent cu tendintele actuale din piata. In acelasi timp, vizitatorii specialisti pot interactiona intr-o atmosfera de business, beneficiind de cele mai avantajoase oferte pentru produsele si serviciile expuse.

Mai multe informatii despre eveniment se gasesc pe: www.romhotel.ro

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO

Din 2019, ROMEXPO redefineste conceptul targurilor de constructii si home & deco. Doua dintre cele mai importante targuri din domeniu, CONSTRUCT EXPO si AMBIENT EXPO, devin o singura manifestare expozitionala: CONSTRUCT – AMBIENT EXPO.
CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – Targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine va avea loc in perioada 14 – 17 martie 2019, in Pavilionul B2 al Centrului Expozitional ROMEXPO.
Firme de top din domeniul constructiilor si al amenajarilor interioare si-au anuntat prezenta la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO.
In ofertele companiilor expozante veti regasi: produse si sisteme pentru constructii si amenajari interioare/exterioare, utilaje industriale si echipamente de santier, servicii de proiectare, consultanta, design, antreprenoriat si executie.
Vizitatorii se vor putea documenta si obtine consiliere privind amenajarile interioare si exterioare de la furnizorii consacrati de: tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, tapet, textile decorative (perdele, draperii, fete de masa, covoare), corpuri de iluminat, vopsele, tencuieli, parchet, faianta, seminee, piscine si alte produse sau accesorii decorative.
CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2019 se desfasoara in aceeasi perioada cu ROMTHERM – Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expozitie internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, MOBILA EXPO – Targ de mobila, MODEXPO I – Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii si ANTIQUE MARKET I – Targ de obiecte de arta si antichitati.
Mai multe informatii despre eveniment pe: www.construct-ambientexpo.ro

ROMTHERM

ROMTHERM – Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, va avea loc intre 14-17 martie 2019, in Centrul Comercial ROMEXPO.

ROMTHERM reprezinta platforma ideala atat pentru prezentarea produselor si serviciilor din domeniu, cat si pentru facilitarea intalnirilor directe dintre consultanti, contractori si utilizatorii finali ce provin din: retail, sectorul public, comercial sau industrial.
ROMTHERM este locul de intalnire a celor mai importante firme care produc, distribuie si importa branduri de renume mondial, sisteme performante, elemente de ultima genertie si tehnologii nou introduse pe piata.
Profilul expozantului: Producatori si importatori de aparatura pentru instalatii de alimentare cu apa, sanitare si canalizare, instalatii de alimentare cu gaze, instalatii tehnologice, instalatii termice, de incalzire, instalatii de ventilare, climatizare, frigorifice, produse si instalatii cu rol in securitatea la incendiu, asociatii de profil.

Mai multe informatii despre eveniment pe: www.romtherm.ro

MOBILA EXPO

MOBILA EXPO – Targul de mobila cu vanzare – este locul unde gasesti sute de piese de mobilier in variate stiluri, solutii si sfaturi potrivite pentru decorarea spatiilor interioare.
Evenimentul la care expun exclusiv producatori de mobila are loc intre 14 si 17 martie 2019, in Centrul Expozitional ROMEXPO.
Vizitatorii vor putea discuta direct cu cei care proiecteaza si produc mobila si care au experienta necesara pentru a furniza informatii si sugestii despre ce piese se potrivesc diferitelor spatii de locuit sau celor destinate activitatilor profesionale.
MOBILA Expo inseamna mobilier la preturi rezonabile, realizat in culori, materiale si finisaje deosebite, apartinand stilurilor precum: contemporan, clasic, minimalist, rustic, industrial, retro-vintage, eclectic sau cel al anilor ’50, mid-century modern.
Mai multe informatii despre eveniment pe www.mobila-expo.ro

EXPO FLOWERS & GARDEN

Editia din 2019 a Expozitiei Internationale de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit are loc intre 14 si 17 martie 2019, la ROMEXPO.

Tendintele in gradinarit sunt dictate in fiecare primavara de EXPO FLOWERS & GARDEN, evenimentul care se adreseaza atat profesionistilor (producatori, comercianti, horticultori, arhitecti peisagisti, specialistilor in unelte si ornamente de gradina: arbusti, pavaje, mobilier de gradina, sere) de pe piata de import si distributie de flori, plante si solutii de amenajare si intretinere a spatiilor verzi, cat si publicului larg.

Expo Flowers & Garden ofera posibilitatea achizitionarii la preturi promotionale a diferitelor solutii integrate si practice ce pot fi aplicate in designul si amenajarea gradinilor de dimensiuni mari sau a spatiilor mici dedicate plantelor din rezidente sau birouri.

Mai multe informatii despre eveniment pe: www.expo-flowers.ro

BIFE-SIM

Targul international de mobila BIFE SIM se deschide pe 18 septembrie
BIFE – SIM, cel mai mare targ international de mobila, echipamente si accesorii din Romania, va avea loc intre 18 si 22 septembrie 2019, la ROMEXPO.

Romexpo sustine producatorii romani si importatorii care activeaza in industria mobilei si le asigura, prin organizarea BIFE-SIM, o platforma de expunere la standarde internationale. Timp de cinci zile acestia isi prezinta produsele si serviciile atat in noile si modernele pavilioane Romexpo, B1 si B2, cat si pe aleile exterioare, unde vor expune firmele distribuitoare si importatoare de echipamente, masini si utilaje pentru prelucrarea lemnului.
BIFE-SIM aduce in prim-plan atat tehnologiile si metodele de realizare a pieselor de mobilier, cat si stilurile folosite in prezent la crearea mobilei si la amplasarea ei in amenajari.

Producatori din toata lumea vor expune si prezenta mobilier clasic, dar si modern, realizat din lemn masiv, dar si combinat in stiluri contemporane si eclectice, cu diverse materiale si accesorii (piele, sticla, textile decorative).

Evenimentul este organizat de ROMEXPO in parteneriat strategic cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) si impreuna cu Camerele de Comert si Industrie din Romania (CCIR) si Asociatia Clubul Roman de Mobila (ACRM).

Mai multe informatii despre eveniment pe: www.bife-sim.ro

BUCHAREST DIGIT EXPO

In perioada 12 – 15 iunie 2019, ROMEXPO organizeaza expozitia BUCHAREST DIGIT EXPO un proiect nou ce se adreseaza specialistilor care inteleg provocarile si oportunitatile digitalizarii si inovatiei tehnologice.

BUCHAREST DIGIT EXPO se desfasoara intr-unul din cele mai moderne pavilioane ale Centrului Expozitional – Pavilionul B2.

Mai multe informatii despre eveniment pe: www.digitexpo.ro