Home Topics Comunicate de presa Romanian Food & Agribusiness Conference a ajuns la a 7-a editie!
Romanian Food & Agribusiness Conference a ajuns la a 7-a editie!

Romanian Food & Agribusiness Conference a ajuns la a 7-a editie!

0

Pe 15 noiembrie 2019, BusinessMark va invita la cea de-a VII-a editie a „Romanian Food & Agribusiness Conference”, eveniment ce va avea loc la JW Marriott Hotel Bucuresti.

Agricultura are o pondere importanta din PIB-ul Romaniei, chiar daca, pe fondul transformarii economiei romanesti, ponderea in economie s-a diminuat in ultimele decenii. Cu toate acestea, agricultura din tara noastra este afectata de: fragmentarea exploatatiilor agricole, rentabilitatea inca redusa, nivelul scazut al capitalizarii, lipsa sistemelor de irigatii.

Mai mult, capitalul uman si lipsa pregatirii profesionale a fortei de munca din agricultura reprezinta si ele o provocare. In acest context, la „Romanian Food & Agribusiness Conference” ne propunem sa discutam despre oportunitati, perspective si solutii pentru cresterea businessurilor din acest sector, alaturi de cei mai importanti jucatori din domeniu.

Alaturi de noi vor fi:

 • Sorin Minea, Presedinte ANGST, Presedinte Romalimenta;
 • Florin Capatana, Quality Director, Auchan Retail Romania;
 • Dorin Cojocaru, Presedinte, APRIL – Asociatia Patronala Romana din Industria Laptelui;
 • Laurentiu Gioroc, Milk Collection & Planning Manager, FrieslandCampina;
 • Ramona Ivan, Director, Directia Relatii Externe si Finantari Structurale, CEC Bank;
 • Marius Bicu, Owner, Unilact Transilvania;
 • Alina Donici, Managing Partner, Artesana.

Ei vor aborda subiecte de real interes pentru profesionistii din domeniu:

 • Subventii in agricultura. Sursele, formele si conditiile de finantare pentru domeniul agricol. Solutiile bancilor si ale societatilor de leasing pentru dezvoltarea business-urilor din sectorul agricol;
 • AGRICULTURA IN FATA SCHIMBARILOR CLIMATICE. Protejarea investitiilor si riscurile la care sunt supuse afacerile agricole. Solutii pentru asigurarea culturilor agricole si a animalelor;
 • ZOOTEHNIA ROMANEASCA. Situatia actuala si perspectivele de viitor, provocarile cu care se confrunta crescatorii, solutii de crestere si a productivitatii si implicit a exporturilor.
 • FISCALITATE & LEGISLATATIE. Aspecte fiscale si legislative in agribusiness & food. Noutati pentru anul fiscal 2020.
 • Incurajarea producatorilor romani locali si facilitarea accesului acestora la marile lanturi de retail
 • LOGISTICA & SUPPLY CHAIN. Solutii si servicii logistice eficiente: depozitare, picking, transport, livrare.

Consultati aici agenda evenimentului „Romanian Food & Agribusiness Conference.”

Eveniment organizat de BusinessMark.

Eveniment sustinut de: CEC Bank

Radio oficial al evenimentului:  Europa FM

Cu sustinerea: BCCBR – Billateral Chamber of Cmmerce Bulgaria-Romania, Camera de Comert si Industrie Romania – Israel, BRCC – British Romanian Chamber of Commerce

BusinessMark sprijina: Plantam Fapte Bune in Romania, The Social Incubator

Parterneri media: Administratie.ro, Global Manager, Antreprenor in Romania, BirouInfo.ro, DepozitInfo.ro, Business24, Ziare.com, Cargo Magazin, Clujul de Buzunar, Curierul National, DeBizz, Financial Market, Financiarul, InfoOradea, InTurda.ro, Jurnalul de Afaceri, MATEK, MoneyBuzz, Monitorul de Fagaras, Portal Management, PRbox, RBE Connect, PRWave, Social Media Romania, SpatiulConstruit.ro, Transilvania Business, Tranzit, CotidianulAgricol.ro, Agro Azi, Agrostandard, BusinessAgricol.ro, EnergyNomics, Gazeta de Agricultura, Marketing Lumea Satului, Piata Trade Services, Stiri Agricole, Revista Fermierului, LivePR.

Mark your B2B opportunity, alaturi de BusinessMark, companie ce ofera servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem sa oferim mediului de afaceri romanesc un spatiu profesionist de discutii si networking. Combinand  metode de comunicare si business matchmaking, oferim partenerilor nostri modele de dezvoltare complexe, conectandu-i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.