Home Topics Comunicate de presa Romania pentru a opta oara la EXPO REAL München
Romania pentru a opta oara la EXPO REAL München

Romania pentru a opta oara la EXPO REAL München

0

Pentru a opta oara consecutiv AHK Romania organizeaza standul comun al Romaniei la Expo Real München, cel mai mare targ din Europa pentru proiecte imobiliare si investitii. Targul, aflat anul acesta la a 22-a editie, reprezinta pentru co-expozantii nostri o oportunitate excelenta de a intalni si interactiona cu peste 45.000 de participanti din 72 de tari, fiind un pandant al networking-ului international, al proiectelor de anvergura, al investitiilor si finantarilor transfrontaliere. Aici se reunesc toate verigile lantului de valori din domeniu –  de la dezvoltatori de proiecte, investitori si finantatori, la regiuni economice si orase – transformand expozitia intr-un eveniment unic pe piata internationala.

Din cele trei standuri ale Romaniei cu coordonatele A1.234, A1.241 si A1.242 fac parte urmatorii reprezentanti ai autoritatilor locale care sunt in cautare de investitori interesati de amplasamente la noi in tara: Consiliul Judetean Ilfov (stand A1.241), Sectorul 5 Bucuresti (stand A1.242), Consiliul Judetean Suceava, Municipiul Brasov, Municipiul Iasi, Municipiul si Portul Constanta si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru (stand A1.234).

Coexpozantii din mediul economic privat, avand ca activitati de baza dezvoltarea de proiecte comerciale, rezidentiale, de parcuri industriale, servicii logistice integrate, respectiv constructii civile si industriale si consultanta juridica, sunt: AFI Europe, Alma Consulting, Danina Star, Element Industrial, Estoria City, Geiger Romania, Impact Developer & Contractor, Lion’s Head Investments, REC Partners, Stratulat Albulescu si WDP Romania (stand A1.234).

La fel ca in anii trecuti, Romania va fi prezenta in programul targului de conferinte de specialitate, ce reuneste peste 400 de experti, cu conferinta „Romania in prim-plan. Oportunitati de piata: revizuire si tendinte care contureaza piata proprietatilor industriale si comerciale”, dedicata promovarii avantajelor competitive ale Romaniei. Aceasta va avea loc in data de 7 octombrie, ora 17:00, in zona Discussion & Networking Forum, hala A1. Vorbitorii invitati sunt: Dana Bordei, Commercial Manager WDP Development Romania; Lori Collin, Director Romania Lion’s Head Management; Michael Heller, Lead Analyst for Real Estate Research; Bernd Himmler, Head of Property Portfolio Manager CEE & Head of Project Development S IMMO si moderatorul, Andreas Schiller, redactor sef al SPH Newsletter si Schiller Publishing House.

Inca o data vedem o usoara crestere a numarului de expozanti si astfel vom obtine o noua participare record. Numarul de preinregistrari ale vizitatorilor este de asemenea in crestere”, spune Klaus Dittrich, presedinte si CEO al Messe München. Barometrul de opinie al EXPO REAL, un sondaj la care au participat 1.880 de profesionisti din sectorul imobiliar, prezinta o imagine in concordanta cu aceasta: „79 procente dintre respondenti se asteapta la un rezultat bun pentru companiile lor in 2019, 14 la suta chiar anticipeaza un an record”, subliniaza Dittrich.

Va asteptam sa ne vizitati la standurile A1.234, A1.241 si A1.242!

Despre AHK Romania:

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania) este reprezentanta oficiala a economiei germane si totodata cea mai mare Camera de comert bilaterala din Romania. AHK Romania apartine, alaturi de Camerele de comert si industrie germane (IHK), retelei globale a Camerelor de comert germane bilaterale, reunite sub umbrela Uniunii Camerelor de Comert si Industrie din Germania (DIHK).

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana, infiintata in 2002, numara peste 600 de firme-membre si ofera companiilor o platforma importanta pentru networking, schimb de informatii si experiente. Prin serviciile pe care le ofera si prin evenimentele pe care le organizeaza, AHK Romania sustine activ companiile germane la intrarea lor pe piata romaneasca si este totodata partener al firmelor romanesti interesate de piata germana. In Romania AHK se implica activ in implementarea sistemului dual de invatamant dupa model german si a infiintat platforma GreenTech econet romania, cat si o Curte Permanenta de Arbitraj. Pentru sustinerea companiilor mici si mijlocii romanesti am initiat portalul „marketplace romania”.

Mai multe informatii gasiti in pagina de internet: www.ahkrumaenien.ro. Ne gasiti de asemenea pe Facebook si LinkedIn / ahkromania.

Contact pentru presa:
Carmen Kleininger
Presa & Relatii Publice
Deutsch-Rumänische Industrie- und Handelskammer
Camera de Comert si Industrie Romano-Germana
Str. Clucerului 35 et. 2
RO-011363 Bucuresti
Tel.: +40 21 207 91 50
Fax: +40 21 223 15 38
E-Mail: kleininger.carmen@ahkrumaenien.ro
Web: https://www.ahkrumaenien.ro