Home Topics Comunicate de presa Romania pentru a noua oara la EXPO REAL München
Romania pentru a noua oara la EXPO REAL München

Romania pentru a noua oara la EXPO REAL München

0

Incepand de astazi, pentru urmatoarele trei zile punctul central de intalnire pentru industria imobiliara din intreaga lume va fi targul EXPO REAL. Pentru a noua oara consecutiv AHK Romania organizeaza standul comun al Romaniei la acest important targ.

Targul Expo Real, aflat anul acesta la a 23-a editie, reprezinta pentru co-expozantii romani o oportunitate excelenta de a intalni si interactiona cu participanti din peste 70 de tari, fiind un pandant al networking-ului international, al proiectelor de anvergura, al investitiilor si finantarilor transfrontaliere. Aici se reunesc toate verigile lantului valoric din domeniu – de la dezvoltatori de proiecte, investitori si finantatori, la regiuni economice si orase – transformand expozitia intr-un eveniment unic pe piata internationala.

Din standul Romaniei, cu coordonatele A1.224, fac parte reprezentanti ai autoritatilor locale care sunt in cautare de investitori interesati de amplasamente la noi in tara precum si cei ai mediului economic privat, avand ca activitati de baza dezvoltarea de parcuri industriale, servicii logistice integrate, servicii de proiectare si arhitectura, constructii civile si industriale:

– AFI Europe

– Alma Consulting SRL

– orasul Buzau

– Ceetrus

– orasul Iasi

– Parcul industrial si tehnologic Siret

– Olimpian Parks

– orasul Resita

– Rec Partners

– Sagului Logistic Center

– Speedwell

– WDP Development Romania SRL.

 

De asemenea prezente sunt cele doua asociatii de profil, Asociatia Romana a Investitorilor in Real Estate si Bucharest Real Estate Club. Romania mai este prezenta la expozitia de la München cu standul Transilvania Evolution, stand ce reprezinta autoritatea locala precum si antreprenorii din regiunea Clujului.

Targul este insotit de un program extrem de bogat in conferinte de specialitate. Temele cheie ale programului din acest an sunt: consecintele pandemiei pentru economiile nationale, pentru industria imobiliara precum si responsabilitatea industriei in vremuri de schimbari climatice.

 

Pentru cei din bransa, impiedicati sa participe fizic, EXPO REAL se desfasoara si online. Mai multe detalii https://exporeal.net/en/visitors/expo-real-online.

 

 

Despre AHK Romania

AHK Romania este reprezentanta oficiala a economiei germane si totodata cea mai mare Camera de comert bilaterala din Romania. Infiintata in 2002, AHK numara peste 550 de firme-membre si ofera companiilor o platforma importanta pentru networking, schimb de informatii si experiente. Prin serviciile pe care le ofera si prin evenimentele pe care le organizeaza, AHK Romania sustine activ companiile germane la intrarea lor pe piata romaneasca si este totodata partener al firmelor romanesti interesate de piata germana. Mai multe informatii gasiti in pagina de internet: www.ahkrumaenien.ro.

 

Carmen Kleininger
PR Specialist

Tel.: +40 21 207 91 50
E-Mail: kleininger.carmen@ahkrumaenien.ro

Homepage |Facebook | LinkedIn | YouTube