Home Topics Comunicate de presa Regus si-a extins prezenta in Bucuresti cu un nou centru, in Sun Plaza. CBRE: Companiile devin interesate de birouri flexibile in sudul Capitalei, unde locuiesc 50% dintre angajatii care lucreaza in nord
Regus si-a extins prezenta in Bucuresti cu un nou centru, in Sun Plaza. CBRE: Companiile devin interesate de birouri flexibile in sudul Capitalei, unde locuiesc 50% dintre angajatii care lucreaza in nord

Regus si-a extins prezenta in Bucuresti cu un nou centru, in Sun Plaza. CBRE: Companiile devin interesate de birouri flexibile in sudul Capitalei, unde locuiesc 50% dintre angajatii care lucreaza in nord

0

CBRE, lider pe piata de consultanta imobiliara, a consiliat operatorul de spatii flexibile Regus in deschiderea celui de-al 12-lea centru, in proiectul Sun Business Center, aflat in incinta centrului comercial Sun Plaza. Decizia Regus vine in intampinarea cererii de spatii flexibile pe care companiile din jumatatea nordica a orasului o manifesta, pentru a oferi o alternativa angajatilor care locuiesc in zona de sud, ponderea lor fiind estimata la 50% din totalul personalului.

Noul centru de birouri flexibile inaugurat de Regus in Sun Plaza ocupa o suprafata de 1.050 de metri patrati si a fost deschis publicului in luna mai a acestui an, oferind atat  birouri individuale cu lumina naturala, cat si un extins spatiu de coworking, phone booth pentru convorbiri telefonice linistite si sali de intalnire. Sun Regus Center se adreseaza companiilor cu sediul in nordul Bucurestiului, care vor sa ofere o alternativa de lucru pentru angajatii care locuiesc in sud, precum si companiilor mici si mijlocii cu birouri in zona de sud, aflate in cautarea unui spatiu de birouri de calitate superioara.

„La aproape sase luni de la inaugurare, ne bucuram sa vedem ca Sun Regus Center atrage atat companii din zona de nord, precum si businessuri din vecinatatea proiectului. Avem clienti a caror activitate necesita prezenta in sud si care asteptau un spatiu modern de clasa A, cu servicii incluse, in aceasta parte a orasului. De la deschidere, ne-au trecut deja pragul companii din domenii diverse, precum IT&C, productie, turism, retail si e-commerce”, a declarat Ramona Predescu (Iacob), Country Manager IWG (International Workspace Group), companie care detine brandul Regus.

IWG a intrat pe piata locala in anul 1999, cu marca Regus, un pionier pe aceasta nisa, iar in 2018 a lansat in Romania si Spaces, ambele fiind branduri de spatii de lucru flexibile, gandite pentru a mari productivitatea si creativitatea, dedicate companiilor si start-up-urilor. CBRE si IWG au derulat impreuna pana acum sapte proiecte de inchiriere de noi spatii pentru Regus si Spaces, cu o suprafata totala de peste 15.000  de metri patrati, care pot acomoda circa 1.500 posturi de lucru.

„In ultimul an, am observat un interes ridicat pentru birourile flexibile aflate in zona de sud a Bucurestiului. Discutam cu mai multe companii care au sediul in nordul orasului, dar tin cont de faptul ca peste 50% dintre angajati locuiesc in jumatatea sudica si incearca sa le ofere mai multe optiuni pentru spatiile de lucru”, a afirmat Vlad Damian, Head of Advisory & Transaction Services, Investor Leasing, CBRE Romania.

Noul centru Regus beneficiaza de imediata apropiere a magazinelor si serviciilor din Sun Plaza, avand totodata acces direct din centrul comercial catre magistrala de metrou M2, care leaga rapid Sun Plaza de huburile de birouri din Piata Victoriei, Aurel Vlaicu si Pipera, precum si de marile universitati din zonele Piata Romana si Universitate.

„Piata spatiilor flexibile si de coworking din Bucuresti s-a extins rapid in ultimii ani, astfel incat avem peste 40 de spatii care ocupa o suprafata totala de circa 70.000 de metri patrati, conform datelor CBRE Research. Exista numeroase optiuni in aproape toate zonele Capitalei, cu pachete de servicii si bugete diferite si vedem cum tot mai multe companii ofera angajatilor ocazia de a salva timp, lucrand mai aproape de casa si fiind in acelasi timp parte dintr-o comunitate de business”, a adaugat Vlad Damian.

Despre Regus

Regus, lider global in solutii de birouri flexibile, a creat o retea puternica de birouri, spatii de co-working si intalniri de afaceri, pe care le pot accesa companii din toate colturile lumii. Aceasta infrastructura globala este menita sa sustina dezvoltarea afacerilor oriunde in lume.

Reteaua de spatii de lucru le permite liderilor de afaceri sa opereze oriunde in lume, prin eficientizarea costurilor cu spatiul de lucru si alte costuri conexe. Le permite clientilor sa externalizeze complet portofoliul legat de gestionarea chestiunilor administrative cu spatiul de lucru. Creat pentru a spori productivitatea si pentru a conecta 2,5 milioane de profesionisti, Regus este o comunitate de business la care poti avea acces instant si un loc de care simti ca apartii. Pentru mai multe informatii, accesati www.regus.ro

Despre CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBRE), Fortune 500 si S&P 500 cu sediul central in Los Angeles este cea mai mare companie de servicii comerciale si investitii in real estate din lume, pe baza veniturilor din 2018. Compania are peste 90.000 de angajati (fara a include afiliatii), raspunde nevoilor dezvoltatorilor imobiliari si deserveste proprietari si chiriasi prin intermediul celor peste 480 de birouri (excluzand filialele) din intreaga lume. In Romania, CBRE ofera o gama extinsa de servicii integrate, inclusiv administrare si coordonare de tranzactii si management de proiecte, servicii de design and build, managementul proprietatii, administrarea investitiilor, evaluare, inchiriere de proprietati, consultanta strategica, vanzari de proprietati, servicii ipotecare si servicii de dezvoltare. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati www.cbre.ro sau descarcati aplicatia CUE by CBRE din App Store sau Google Play.