Home Topics Comunicate de presa Programatorii sunt invitati la primul Hackathon Colliers
Programatorii sunt invitati la primul Hackathon Colliers

Programatorii sunt invitati la primul Hackathon Colliers

0

Compania de consultanta imobiliara Colliers International Romania anunta organizarea primului Hackathon Colliers, un maraton de programare dedicat diviziei Banking Products a firmei, lider in evaluarea periodica a portofoliilor rezidentiale bancare, in conformitate cu cerintele BNR.

Hackathon-ul se va desfasura in perioada 30 noiembrie – 1 decembrie, la sediul Colliers Romania. Timp de 24 de ore, 50 de programatori si developeri vor fi provocati sa dezvolte solutii functionale adaptate nevoilor si proceselor interne, sa lucreze cu baze de date cu informatii despre piata rezidentiala si sa ajute la cresterea gradului de transparenta si profesionalism din piata imobiliara.

„Piata rezidentiala din Romania este foarte dinamica, dar exista loc de imbunatatire pe partea de transparenta si de standarde dupa care se ghideaza. Misiunea Colliers este aceea de a accelera succesul clientilor nostri, iar inovatia este mare parte din secretul pe care ne bazam. Lucram intr-un spirit antreprenorial, bazat pe curiozitate, onestitate, disciplina, munca in echipa si cu gandul la un viitor in care tehnologia ne va face viata mai buna. Avem multe idei pentru piata imobiliara din Romania si cautam talente locale cu aceleasi valori, alaturi de care sa le transpunem in realitate”, a declarat Gabriel Blanita, Senior Associate Valuation and Advisory Services in cadrul Colliers.

La Hackathon-ul Colliers sunt invitati freelancerii, start up-urile din IT si tehnologie si pasionatii de concepte ca inteligenta artificiala, machine learning, microservicii, web scraping si RPA. Acestia se pot inscrie individual sau pe echipe. De asemenea, procesul creativ va fi coordonat de o echipa de mentori, iar prezentarea solutiilor se va face in fata unui juriu format din profesionisti din piata imobiliara, business si programatori cu experienta.

Participantii la primul Hackathon Colliers vor colabora, vor invata si se vor intrece in creativitate, iar marele castigator al evenimentului va primi un contract ferm de colaborare cu firma Colliers pentru implementarea solutiilor tehnologice.

Cei interesati se pot inscrie pe site-ul evenimentului https://hackathon.colliers.ro/ pana la data de 27 noiembrie 2019. Intrebari suplimentare pot fi adresate echipei organizatoare printr-un e-mail catre ro.hackathon@colliers.com.

Colliers International Romania este lider pe piata evaluarilor rezidentiale. In ultimii 3 ani, echipa a evaluat peste 250.000 de proprietati rezidentiale, in valoare de peste 11 miliarde de euro.

Despre Colliers International

Colliers International Group Inc. (NASDAQ: CIGI) (TSX: CIGI) este unul dintre liderii globali in domeniul consultantei imobiliare si al managementului investitiilor. Cu operatiuni in 68 de tari, cei 14.000 specialisti intreprinzatori lucreaza impreuna pentru a oferi consultanta si servicii de specialitate pentru a maximiza valoarea proprietatii pentru chiriasi, proprietari si investitori. Timp de peste 20 de ani, echipa noastra experimentata de management, care detine peste 40% din capitalul nostru, a oferit actionarilor cele mai mari randamente anualizate din industrie. In 2018, veniturile corporate au fost de 2,8 miliarde de dolari (3,3 miliarde de dolari inclusiv afiliatii), cu active gestionate de peste 26 miliarde de dolari. Pentru mai multe detalii despre Colliers International puteti accesa Colliers.com sau ne puteti urmari pe Facebook, LinkedIn, Instagram si Twitter (@Colliers_EMEA).

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

Adina Harabagiu
Email : adina.harabagiu@colliers.com
Phone : +40 752 845 634