Home Topics Comunicate de presa Primul ministru maltez viziteaza sediul companiei Zacaria
Primul ministru maltez viziteaza sediul companiei Zacaria

Primul ministru maltez viziteaza sediul companiei Zacaria

0

Primul ministru al Maltei, Dr. Joseph Muscat, va vizita sediul central al grupului de companii romanesti cu capital maltez Zacaria, inainte de participarea la Summit-ul UE ce va avea loc in Sibiu, in data de 9 mai 2019.

Primul ministru maltez si-a inclus in agenda o vizita la sediul Zacaria in data de 9 mai, unde va fi intampinat de Dr. Alec Mizzi si dl. Alan Mizzi, CEO, respectiv CFO ai companiei malteze Alf Mizzi & Sons Ltd., si de catre Jonathan Diamantino, CEO-ul companiei Zacaria si, totodata, consul onorific al Republicii Malta in Romania. Cu aceasta ocazie, primul ministru maltez va fi invitat sa dezveleasca o placa comemorativa care marcheaza acest eveniment.

Dupa acest moment oficial si un tur al birourilor Zacaria, primul ministru va vizita cel mai nou proiect industrial dezvoltat de Zacaria, cu o suprafata construita de 40.000 m2, Network Industrial Park.

“Suntem incantati de faptul ca Primul Ministru al Maltei va putea vizita compania noastra si de faptul ca, astfel, va cunoaste rezultatele pozitive ale unei initiative maltezo-romane, ce a inceput, in 2005, ca o mica afacere in domeniul imobiliar, iar astazi este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de spatii industriale din Romania”, a declarat Jonathan Diamantino, CEO Zacaria.