Home Topics Comunicate de presa PrimeView Protect – Solutia Saint-Gobain pentru spatiile in care se aplica regulile de distantare sociala
PrimeView Protect – Solutia Saint-Gobain pentru spatiile in care se aplica regulile de distantare sociala

PrimeView Protect – Solutia Saint-Gobain pentru spatiile in care se aplica regulile de distantare sociala

0

In aceasta perioada complet noua, in care regulile de distantare sociala si masurile de protectie impun o serie de schimbari semnificative în viata tuturor, Saint-Gobain ofera o solutie inovatoare adaptata noului context: panourile cu protectie anti-virus si anti-bacterii PrimeView Protect.

PrimeView Protect este un perete despartitor din sticla ce poate fi fixat pe blaturi, birouri, mese, asigurand astfel distantarea sociala recomandata intre persoane. Mai mult decat atat, peretele despartitor din sticla este neobstructiv, iar utilizarea acestuia diminueaza riscul de contagiune si permite respectarea masurilor de protectie impuse de autoritati.

De-a lungul timpului, am traversat perioade turbulente care au testat rezistenta companiilor si organizatiilor. Criza sanitara prin care trecem cu totii este una dintre acestea. De peste 350 de ani, depasim impreuna toate provocarile, fiind sustinuti de expertiza noastra, de pozitia noastra solida pe piete puternice, de spiritul nostru de inovatie si de valorile care ne unesc. Folosindu-ne de pasiunea pentru cercetare si inovatie, ne dorim sa dezvoltam intotdeauna produse sustenabile care sa asigure confortul, starea de bine, securitatea si durabilitatea. PrimeView Protect este unul dintre aceste produse, realizat pentru spatiile in care se aplica regulile de distantare sociala, fie ca vorbim despre spitale și farmacii, birouri, recepții, iar lista poate continua. PrimeView Protect este un produs sustenabil, ecologic, 100% reciclabil, fiind fabricat în Romania, in situl nostru industrial Pietta Glass Working din Valenii de Munte, cu sticla speciala produsa la fabrica noastra Saint-Gobain Glass din Calarasi”, declara Ovidiu Pascutiu, CEO al Grupului Saint-Gobain în Romania.

Printre beneficiile pe termen lung ale peretilor despartitori PrimeView Protect se numara:

  • Confort vizual: transparenta ridicata, reflexie redusa, rezistenta la zgarieturi, absenta ingalbenirii in timp.
  • Sustenabilitate: sticla este un material ecologic, 100% reciclabil
  • Confort termic: evita aparitia efectului de sera in spatiile exterioare
  • Costuri reduse de intretinere si proprietati sanitare desavarsite: sticla este usor de curatat si dezinfectat, este rezistenta la agentii de curatare obisnuiti, precum si la actiunea focului. Suprafata neteda permite eliminarea rapida a germenilor si microorganismelor prin curatare.

Acestor beneficii li se alatura si aspectul estetic potentat de suprafata perfect neteda, cu calitati optice deosebite, cum ar fi gradul foarte ridicat de transparenta, reflexia foarte scazuta si redarea nedistorsionata a culorilor.

Kit-ul PrimeView Protect contine un ecran din sticla, doua suporturi din sticla si un ghid de instalare. Pentru a corespunde perfect necesitatilor, produsul vine in doua variante: Standard Protect – caracterizat prin reducerea expunerii la germeni si Glass Pass – dedicat birourilor si ghiseelor, pentru ca transferul hartiilor si marfurilor sa aiba loc in siguranta. In plus, acesta poate fi montat cu usurinta pe orice suprafata neteda (lemn, sticla), datorita benzii adezive cu doua fete.

 

Despre Saint-Gobain

Cu o vastă experienţă şi capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii, creează, produce şi distribuie materiale şi soluţii care contribuie la bunăstarea şi viitorul fiecăruia dintre noi.  Acestea pot fi găsite pretutindeni, în locurile în care trăim şi în viaţa de zi cu zi: în clădiri, transporturi, infrastructură şi în multe aplicaţii industriale. Ele oferă confort, performanţă şi siguranţă, abordând provocările legate de construcţie durabilă, de eficienţa utilizării resurselor şi de schimbările climatice. Cu vânzări de 42,6 miliarde de euro în 2019, Saint-Gobain operează în 68 de ţări şi are peste 170.000 de angajaţi. În România, Saint-Gobain furnizează produse și soluții din gamele Abrasives, Brodrene Dahl, Building Glass, Pietta Glass Working, Sekurit, ISOVER, PAM, Rigips şi Weber, cu aproximativ 1800 de angajaţi și operează 22 de linii de producţie în 13 situri industriale situate în Brăneşti, Călăraşi, Ploieşti, Satu-Mare, Tulcea, Turda, Suceava şi Vălenii de Munte.