Home Topics Real Estate Prima etapă de amenajare a spațiilor verzi din cadrul proiectului rezidențial Avalon Estate a fost finalizată
Prima etapă de amenajare a spațiilor verzi din cadrul proiectului rezidențial Avalon Estate a fost finalizată

Prima etapă de amenajare a spațiilor verzi din cadrul proiectului rezidențial Avalon Estate a fost finalizată

0

150 de arbori au fost plantați în zonele destinate spațiilor verzi

Bucuresti, 7 decembrie 2018 – Pentru a îmbunătăți calitatea vieții și a crește stabilitatea ecosistemelor în marile orase, spațiile verzi din zonele urbane și suburbane ar trebui să fie transformate în infrastructură verde. Printr-o strategie unică de colectare a apelor pluviale și o abordare orientată către sporirea biodiversității, proiectul Avalon Estate, dezvoltat de Prime Kapital, integrează un parc destinat rezidenților, cu rol ecologic și de agrement.

Ne-am asumat angajamentul de a dezvolta un proiect integrat, unitar din punct de vedere al designului și al arhitecturii peisagistice. Un prim pas în această direcție îl reprezintă finalizarea primei etape de amenajare a parcului central și a zonei verzi de pe malului lacului, prin plantarea a 150 de arbori. Astfel, pentru ca primii rezidenți ai Avalon Estate să se poată bucura pe deplin de spațiile verzi, am plantat un mix de specii cu creștere rapidă, medie și lentă”, spune Maggie Kitshoff, Residential Projects Director Prime Kapital.
Proiectul de peisagistică întrunește criterii ecologice, funcționale și estetice. Selecția arborilor în prima etapă a fost axată pe integrarea cât mai multor specii locale (sau varietăți ale acestora) cu valoare ecologică ridicată (Quercus robur, Salix sp., Populus sp., Acer campestre, Tilia sp., Carpinus sp,), specii exotice non-invazive (Liquidambar styraciflua, Crataegus x lavallei), specii perene care asigură varietatea de la un anotimp la altul (Fraxinus oxycarpa “Raywood”, Prunus cerasifera “Pissardi”, Sorbus aucuparia, Corylus colurna), dar și specii non-alergene sau cu nivel scăzut de polen.

Proiectul Avalon Estate pune la dispoziția viitorilor proprietari 733 de unități – vile, townhouse-uri și apartamente –, sub un concept unic de comunitate integrată. Proiectul se întinde pe o suprafață de peste 8,1 hectare, dintre care 2 hectare sunt reprezentate de spații verzi. Primele 39 de unități sunt disponibile pentru rezervare, urmând să fie finalizate în 2020.

Despre Prime Kapital

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar axat în principal pe segmentele de retail și rezidențial în Europa Centrală și de Est. Business-ul este integrat pe verticală, cu o echipă de peste 150 de specialiști în domeniul imobiliar, îmbinând competențe multi-disciplinare pentru a aduce un plus de valoare întregului proces de dezvoltare, ce cuprinde investiții, achiziții, design-ul și managementul proiectelor, leasingul și administrarea activelor. Avalon Estate, situat în zona Pipera, și Marmura Residence, situat în Bucureștii Noi, sunt primele proiecte rezidențiale care vor fi dezvoltate de către Prime Kapital.
Pentru mai multe detalii, accesați: www.primekapital.com, www.avalonestate.ro si www.marmuraresidence.ro.