Home Stiri Amenajari, Finisaje, Iluminat Premium Store se extinde in cartierul Pantelimon cu cel de-al treilea magazin premium bazat pe un concept nou pe piata din Romania
Premium Store se extinde in cartierul Pantelimon cu cel de-al treilea magazin premium bazat pe un concept nou pe piata din Romania

Premium Store se extinde in cartierul Pantelimon cu cel de-al treilea magazin premium bazat pe un concept nou pe piata din Romania

0

Incepand cu 5 septembrie, locuitorii din cartierul Pantelimon si din sectorul 2 al capitalei vor putea sa experimenteze noul concept de magazin premium de electrocasnice Bosch si mobila Nolte.

Piata produselor premium in segmentul electrocasnicelor si de mobile din Romania este in crestere. Tehnologia de ultima generatie si noile trenduri in materie de mobila sunt doua dintre subiectele de interes larg pentru consumatorii romani. Premium Store vine in intampinarea celor ce cauta calitate germana cu un nou concept: experienta Bosch si Nolte direct in showroom-uri.

Ce este noul concept Premium Store

Alaturi de cei doi parteneri strategici, Bosch si Nolte, lideri europeni pe segmentul de electrocasnice si mobila, Premium Store isi propune sa experimentezi direct in showroom caminul perfect. In bucataria interactiva amplasata in fiecare locatie, clientii pot testa si se pot bucura de calitatea produselor germane si de o consultanta profesionista. Dupa achizitionarea produselor, clientii vor putea beneficia de transport si instalare gratuita si garantie de 5 ani pentru orice produs cumparat.

“Am observat ca si in Romania, consumatorul are un tipar atunci cand isi doreste sa cumpere electrocasnice sau bucatarii scumpe: analizeaza detaliile tehnice, cauta recomandari, intreaba un arhitect, daca au. Insa Premium Store ofera gratuit toate acestea intr-un singur loc si mult mai mult decat atat. Practic noi oferim clientului ceea ce isi doreste: o abordare personala, individuala, care raspunde nevoilor sale” a spus Mircea Baciu, proprietarul lantului de magazine Premium Store.

Cea mai variata gama de aparate electrocasnice

In Premium Store, cei interesati vor putea sa cumpere intreaga gama de aparate de uz casnic Bosch – aparate pentru gatit, masini de spalat rufe si uscatoare, masini de spalat vase, aparate frigorifice, roboti de bucatarie si alte electrocasnice mici, masini de curatat cu inalta presiune, la care se adauga oferta de scule electrice si profesionale din domeniul gradinaritului. Premium Store este singurul showroom unde se pot gasi bucatariile impreuna aparatele de uz casnic incorporabile si o gama suficient de larga destinata segmentului premium.

Proximitatea e importanta pentru a alege mult mai usor

Premium Store Pantelimon este amplasat pe Soseaua Pantelimon, nr 286, bl.41, parter, sector 2. Aflat la 23 de minute de centru cu masina, noul magazin este la 10 minute distanta de statia de metrou Costin Georgian si la 3 minute de statia de autobuz 104,  Blvd Chisinau.   Pentru ca stim ca timpul este pretios, clientii vor putea folosi si parcarea din fata magazinului, astfel incat sa se poata bucura de experienta Premium Store.

Pentru cei care doresc sa vizualizeze online produsele, website-ul Premium Store a fost conceput astfel incat clientii sa se bucure de o interfata user-friendly. Gazduit pe o platforma moderna si performanta, facilitatile tehnice se imbina cu o grafica atragatoare, oferind o experienta placuta si unica.

Planul de extindere Premium Store in Romania

O data cu deschiderea magazinului din Pantelimon, Premium Store are acum o retea de trei magazine, situate in zone centrale: pe Nicolae Caramfil, nr. 87, sector 1, si respectiv pe Soseaua Stefan cel Mare nr. 30. Tinand cont de interesul cosumatorilor pentru acest nou concept de magazin si al cresterii pietei premium, Premium Store include in planurile sale deschiderea a inca trei magazine in Bucuresti si a altor 24 in marile orase din tara pana in 2020.

Galina Postica, director de Marketing Premium Store declara: Premium Store se va dezvolta prin deschiderea  a 30 de magazine in toata tara, dupa cum urmeaza: 6 magazine in Bucuresti, 2 magazine in Brasov, Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta si Iasi. Planul de extindere vizeaza deschiderea unui magazin si in orasele: Ploiesti, Oradea, Craiova, Galati, Pitesti, Suceava, Bacau etc.

Despre Premium Store

Premium Store este un nou concept pe piata premium de electrocasnice si mobila din Romania. El reprezinta o colaborare fantastica intre brandul de electrocasnice Bosch si unul dintre cele mai renumite branduri de bucatarii din Germania, Nolte.

Premium Store ofera sansa de a testa tehnica Bosch chiar in incinta magazinului datorita bucatariei interactive din fiecare locatie si de a comanda cea mai buna bucatarie de la Nolte, producator german de renume mondial. Bosch si Nolte formeaza un tandem stralucit, care garanteaza clientilor un vis implinit si perfectiunea intr-o ambianta moderna.

Mai multe detalii puteti gasi pe www.premiumstore.ro.

Postica Galina
Director de Marketing
Tel: +373 60 222 282
Email: galina.postica@ab.md
Nicolae Caramfil, nr. 87, sector 1, Bucuresti