Home Topics Arhitecti Pregatiti pentru succes pe piata in continua dezvoltare a fabricilor de biogaz
Pregatiti pentru succes pe piata in continua dezvoltare a fabricilor de biogaz

Pregatiti pentru succes pe piata in continua dezvoltare a fabricilor de biogaz

0

Membrane VALMEX ® Enviro pro pentru fabricile de biogaz si pentru depozitare temporara |

Materialele extrem de volatile si explozive, asa cum este biogazul, pot fi depozitate doar in recipiente care ofera maximum de siguranta. Rezervoarele flexibile de gaz realizate din VALMEX ® Enviro pro sunt ideale pentru aceasta aplicatie datorita structurii speciale a membranei si a standardelor ridicate de securitate.
In industria biogazului, membranele realizate din VALMEX ® Enviro pro sunt, printre altele, folosite ca membrane interioare in cadrul structurilor de productie.
VALMEX ® Enviro Pro este, de asemenea, utilizat pentru containere complete, huse pentru fermentatoare de biogas, dar si pentru containere de ape municipale sau deseuri industriale. Materialul este extrem de rezistent si impotriva deseurilor agricole.
De asemenea, impermeabilitatea foarte buna impotriva gazului previne mirosul neplacut atunci cand este necesara stocarea temporara a materiilor prime fermentabile.

Membranele Mehler pentru sisteme de biogaz sunt utilizate intr-un numar tot mai mare de proiecte la nivel mondial | Ele joaca un rol esential in a-i ajuta pe instalatori sa realizeze constructii din ce in ce mai mari.

Proiectele recente ale grupului chinez MOTET – MengNiu pot stoca pana la 20.000 m3. Fabrica este echipata cu un rezervor de gaz dublu-stratificat ce foloseste produse Mehler Texnologies (vezi foto).

Standardele de calitate ale clientilor nostri din acest segment sunt foarte ridicate. Pentru a ne conforma acestor cerinte, combinam produsele din fabricile noastre din Fulda si Hückelhoven:
a. Membrana interioara a rezervorului de gaz este realizata din VALMEX Enviro pro biogaz III 8608 produs in Hückelhoven. Aceasta membrana este specifica pentru o permeabilitate scazuta a metanului. Stratul sau exterior, rezistent la suspensie organica, ofera un mediu optim in interiorul rezervorului de gaz;
b. Membrana exterioara utilizata este VALMEX FR1000 MEHTOP F 7269 – produs specific pentru Arhitectura Tensionata si realizat la Fulda. Aceasta protejeaza constructia de intemperii si asigura un ciclu lung de viata pentru rezervorul de gaz. Membrana este innobilata cu un strat de fluor anti-murdarire, oferind un aspect curat si stralucitor.

Mixul de capabilitati tehnologice ne ofera avantajul competitiv pe aceasta piata | Cheia pentru obtinerea caracteristicilor tehnice foarte diferite ale materialelor noastre o reprezinta tehnicile de productie disponibile la diferitele noastre fabrici: printre altele, ne depasim furnizorii competitori de textile tehnice pentru ca suntem capabili sa combinam beneficiile tehnologiei “calander coating” (Hückelhoven) cu cele ale tehnologiei “knife coating” (Fulda).

O gama larga de produse de inalta performanta | Aceasta flexibilitate tehnologica permite clientilor sa aleaga dintr-o gama larga de tesaturi cu rezistente diferite la tensionare, in functie de marimea instalatiei de biogaz.
Masinile de tesut de ultima generatie ale fabricii noastre din Fulda ne permite sa atingem standardele de calitate cerute. Acestea sunt concepute pentru a se conforma cu cerinte tehnice pentru acestei categorii de produse si pot produce tesaturi cu rezistente la tensionare intre 3000N/5cm si 7500N/5cm. Aceste tesaturi de inalta calitate sunt apoi prelucrate in cele doua fabrici Mehler.