Home Topics Comunicate de presa Portalul imobiliar Wizmo.ro devine gratuit
Portalul imobiliar Wizmo.ro devine gratuit

Portalul imobiliar Wizmo.ro devine gratuit

0

Incepand de astazi, Wizmo.ro, primul portal imobiliar bilingv din Romania, devine gratuit. Aceasta decizie vine la doua luni distanta de anuntul prin care compania a deschis posibilitatea unui nou parteneriat financiar pentru asociati, care pot gestiona pana la 49% din activele companiei. Specializata in listari de anunturi, platforma a adunat peste 1 milion de euro finantare din partea unui grup de investitori belgieni.

La scurt timp dupa evenimentul organizat in vara la Bucuresti, unde s-a lansat ideea de parteneriat financiar pentru agentii si dezvoltatorii imobiliari, au avut loc dezbateri orientate catre posibile schimbari ale platformei. Astfel, in urma feedback-ului primit, echipa Wizmo.ro a luat decizia ca portalul imobiliar sa devina complet gratuit, pentru a putea ajunge la cat mai multi oameni.  Asadar, incepand de astazi, orice profesionist sau persoana fizica isi poate adauga gratuit listarile imobiliare pe Wizmo.ro.

Platforma Wizmo.ro are integrari cu majoritatea CRM-urilor utilizate pe piata, care pot fi utilizate acum pentru a lansa anunturi gratuite. In prezent, platforma are peste 72.000 de proprietati listate si vizeaza o valoare de circa 200.000.

Despre Wizmo.ro

Wizmo.ro este o platforma pentru anunturi imobiliare ce acopera toate segmentele pietei de profil – rezidential, office, comercial si industrial. In prezent, platforma are peste 72.000 de proprietati listate si peste 760.000 de utilizatori. Proiectul a fost lansat pe piata in iunie 2016 de catre un grup de investitori belgieni, cu expertiza in domeniul imobiliar si in marketing digital.

Misiunea Wizmo.ro  este de a facilita si intermedia intr-un mod transparent si accesibil interactiunile dintre proprietari, agentii imobiliare, dezvoltatori si clienti.