Home Stiri Eco Friendly, Cladiri Verzi POLLUTEC: Cu putin peste o luna inainte de deschidere descoperiti 2 tendinte de la Expozitie, in date
POLLUTEC: Cu putin peste o luna inainte de deschidere descoperiti 2 tendinte de la Expozitie, in date

POLLUTEC: Cu putin peste o luna inainte de deschidere descoperiti 2 tendinte de la Expozitie, in date

0
Pollutec, cea mai importanta expozitie de solutii de mediu si energie organizata de RX France (fosta ReedExpositions France) este multumita de evolutia pozitiva a inregistrarilor vizitatorilor atat la nivel national, cat si international, cu o puternica predominanta a participarii fizice, ceea ce este de bun augur pentru o editie de succes in 2021.

 

SECTORUL INTERNATIONAL ESTE BINE REPREZENTAT

In prezent, 27% dintre vizitatorii inregistrati la Pollutec sunt internationali dintre care 9% sunt europeni. Printre primele tari participante, Pollutec anunta : Algeria, Tunisia (tara de onoare a acestei expozitii), Elvetia precum si Maroc. Nota : pe continentul african, exista nu mai putin de 855 de persoane care s-au inregistrat pentru moment la expozitie!

Cu toate acestea, Pollutec precizeaza ca vizitatorii internationali se inscriu, in mod obisnuit, mai devreme decat vizitatorii francezi, si, prin urmare, proportia ar trebui sa evolueze de-a lungul timpului.

 

PREZENTA FIZICA PRIVILEGIATA

In total, din cele peste 6.700 de inregistrari incepand cu 3 septembrie :

 

  • 88% dintre vizitatori spun ca ar dori sa vina la expozitie,
  • 3% intentioneaza sa participe online numai prin intermediul programului digital„Pollutec Live”
  • 9% sunt inca nehotarati daca sa participe fizic sau digital

 

Aceasta tendința pozitiva de inscriere este foarte incurajatoare si demonstreaza dorința comunitații noastre de a se implica intr-un context in care preocuparile legate de mediu reprezinta o prioritate. Suntem pregatiți sa primim toți participanții in condiții sanitare optime, cu un protocol certificat Safe&Clean de catre ApaveCertification.

Programul nostru„Pollutec Live” disponibil in franceza si in engleza ne va permite sa ne marim audienta noastra printr-o selecție de conferinte live, intalniri de afaceri Green Days virtuale sau in format hibrid si accesul la noua noastra platforma de conținut digital „PollutecLearn&Connect”.

Alexis de GERARD, Director al expoziției Pollutec

Conceput in 1978, Pollutec, activator al tranzitiei ecologice, este recunoscut astazi ca fiind evenimentul de referinta pentru profesionistii din domeniul mediului, o prezentare de solutii de mediu, solutii pentru industrie, orase si regiuni, precum si o rampa de lansare pentru inovatii pe piata si pentru dezvoltarea internationala.

Acesta acopera diferite sectoare, cum ar fi gestionarea deseurilor, gestionarea apei, energia si eficienta energetica, siturile si solurile poluate, orasele si cladirile durabile, calitatea aerului, mirosuri si zgomote, instrumentatie, metrologie si analiza, gestionarea si prevenirea riscurilor, biodiversitate si mediile naturale, marea si litoralul…

In medie, la Pollutec, expozantii si vizitatorii impreuna provin din 128 de tari din intreaga lume.

 

 

Despre RX France – www.rxglobal.com

RX France organizeaza evenimente fata in fata, digitale sau hibride, lideri pe aproximativ douazeci de piete diferite. Printre expozitiile RX emblematice care nu trebuie ratate la nivel national si international se numara MIPIM, MAPIC, Batimat, Pollutec, EquipHotel, SITL, IFTM Top Resa, MIPCOM, MIPTV, FIAC, Paris Photosi multe altele… Evenimentele noastre au loc in Franta, China, India, Italia, Mexic, Rusia si Statele Unite.

Ne sprijinim clientii in dezvoltarea lor strategica si comerciala prin organizarea de intalniri care sa le faciliteze si sa le multiplice oportunitatile de afaceri si prin oferirea de evenimente din ce in ce mai inovatoare, care combina cele mai bune elemente fizice si digitale.

*RX France este filiala franceza a RX (fosta Reed Expositions).