Home Topics Comunicate de presa Ospitalitatea s-a transformat in arta la ROMHOTEL 2020
Ospitalitatea s-a transformat in arta la ROMHOTEL 2020

Ospitalitatea s-a transformat in arta la ROMHOTEL 2020

0

Ediția de anul acesta a Expoziției internaționale de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante ROMHOTEL – ne-a demonstrat ca ospitalitatea se poate transforma in arta cand profesionistii ofera servicii de top.

Timp de patru zile, in Pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO, vizitatorii specialisti au gasit soluții si tehnologii de ultima generație pentru afacerile din domeniul HORECA si au aflat care sunt tendințele anului in materie de amenajare, reamenajare si dotare a locațiilor pe care le dețin.

Demonstrațiile culinare avangardiste au fost atracția evenimentului, vizitatorii urmarind cu interes tehnicile gastronomice si sfaturile celor mai renumiți Chefi.

 

 

Activitațile conexe, menite sa contribuie la specializarea si perfecționarea celor care isi desfasoara activitatea insectorul HORECA, s-au desfasurat cu sprijinul celor de la Horeca School, Atelierele ILBAH si Barista School Romania.

ROMHOTEL 2020 a avut si o latura de business networking, profesionistii din domeniu discutand pe tema provocarilor cu care se confrunta industria ospitalitații la nivel național si internațional. De asemenea, cei interesați de promovarea unei alimentații sanatoase au participat la Seminarul despre nutriție si alimentație, organizat de Horeca School.

 

Le mulțumim celor care au fost alaturi de noi la ROMHOTEL 2020 si ii felicitam pentru modul in care si-au reprezentat compania la expoziție!

Produsele si serviciile HORECA de calitate, arta culinara prezentata in cadrul activitaților conexe si sfaturile specialistilor din domeniu au contribuit la cresterea nivelului de profesionalism din industria ospitalitații si au stimulat concurența loiala in acest mediu de afaceri.