Home Topics Evenimente O noua editie Property & Facility Management Conference
O noua editie Property & Facility Management Conference

O noua editie Property & Facility Management Conference

0

Property & Facility Management Conference, cel mai important eveniment local dedicat serviciilor de administrare si gestionare a cladirilor si proprietatilor, revine cu o noua editie pe 26 martie 2024, la Hotel JW Marriott din Bucuresti. An de an, conferinta reprezinta un forum de prim rang, unde profesionistii din domeniu se aduna pentru a explora cele mai recente tendinte si inovatii din industrie.

Editia din acest an a evenimentului se va concentra asupra optimizarii si gestionarii costurilor in domeniul facility management. Intr-o perioada in care eficienta si economisirea de resurse sunt vitale pentru succesul organizatiilor, conferinta isi propune sa ofere participantilor un cadru solid pentru dezbaterea si implementarea strategiilor care vor contribui la o administrare mai inteligenta si rentabila a cladirilor si proprietatilor.

Printre subiectele acestei editii se numara:

 • Predictive Maintenance: Optimizarea performantei cladirilor prin integrarea AI si automatizarii pentru prevenirea defectiunilor si reducerea costurilor de intretinere.
 • Advancing FM Approaches: Gestionarea facilitatilor in mediul corporativ si industrial prin practici eficiente de administrare, aliniate la noile reglementari.
 • Sustainability Legislation: Gestionarea si adaptarea eficienta a proprietatilor si spatiilor de lucru pentru a se conforma viitoarelor reglementari.
 • Building Conversion: Modul in care conversiile pot moderniza cladirile, le pot extinde durata de viata si pot reduce consumul de energie.
 • IoT Integration: Gestionarea proprietatilor imbunatatita prin IoT, privind consumul de energie, ocuparea spatiilor, cu monitorizare in timp real.
 • Facility Security: Imbunatatirea securitatii prin adoptarea masurilor avansate precum biometria, analiza video si inteligenta artificiala.

Participand la acest eveniment:

 • Veti descoperi cele mai recente tehnologii si bune practici pentru mentenanta predictiva, ce pot revolutiona modul in care sunt gestionate defectiunile echipamentelor si reduse costurile de intretinere.
 • Veti identifica oportunitati concrete de integrare a IoT, sporind eficienta energetica, monitorizarea in timp real si gestionarea spatiilor intr-un mod mai inteligent.
 • Veti explora modul in care conversiile pot moderniza cladirile, le pot extinde durata de viata si pot reduce consumul de energie, oferind in acelasi timp o valoare excelenta, cu accent pe eficienta costurilor pentru managementul instalatiilor.
 • Veti intelege mai bine modul in care reglementarile viitoare privind sustenabilitatea pot afecta mediul de afaceri si cum pot fi adaptate eficient spatiile de lucru pentru a se conforma acestora.
 • Veti invata despre cele mai noi tehnologii de securitate, inclusiv biometria, analiza video si inteligenta artificiala, care pot imbunatati semnificativ nivelul de securitate al proprietatilor.
 • Veti intalni si interactiona cu specialisti reputati din domeniu, avand ocazia de a adresa intrebari, de a schimba contacte si de a primi raspunsuri importante.

Mai multe detalii despre program si vorbitorii invitati vor fi disponibile pe site-ul evenimentului: www.propertyconference.ro.

Noua editie se va desfasura exclusiv “in persoana”, la Hotel JW Marriott din Bucuresti, iar participarea va fi posibila doar cu prezenta fizica, in sala de conferinta.

Pentru a fi la curent cu noutatile despre conferinta, va invitam sa urmariti pagina oficiala de Facebookevenimentul creat special, dar si pagina de LinkedIn.

Property & Facility Management Conference 2024 este organizat de Evensys in parteneriat cu Kaufland Romania si cu sprijinul CPI Property Group, CBRE Romania, Atalian Romania, Colliers Romania, BMF Grup, Globalworth Romania, Schneider Electric Romania, BSS – Building Support Services si Tchibo Romania.

 

Despre Evensys

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 17 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminare proprii, ce acopera sapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, HR, Real Estate, Production si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.