Home Topics Arhitecti Noile usi glisante Schüco Panorama Design redefinesc starea de bine
Noile usi glisante Schüco Panorama Design redefinesc starea de bine

Noile usi glisante Schüco Panorama Design redefinesc starea de bine

0

Usile glisante din aluminiu Schüco Panorama Design creaza o imbinare intre arhitectura si natura printr-un design de amplificare a spatiului, cu profilele subtiri si transparenta maxima, fara linii verticale perturbatoare. Ele ofera arhitectilor si constructorilor imobiliari libertate creativa pentru designul interior. Usile glisante din aluminiu Schüco Panorama Design sunt o modalitate excelenta de a-ti personaliza mediul in care locuiesti sau muncesti.

Astazi, mai mult ca oricand, cu totii avem asteptari mult mai mari de la spatiile de locuit si cele de lucru. Exista numeroase studii realizate in ultimii ani pentru a intelege mult mai bine cum ne afecteaza spatiul inconjurator, atat din punct de vedere al sanatatii mentale, cat si cel al randamentului. Antreprenorii recunosc faptul ca un showroom sau un birou ii ajuta sa isi dezvolte afacerea si sa creeze acel echilibru intre natura si arhitectura. Alukönigstahl si Schüco reusesc sa creeze un spatiu potrivit nevoilor fiecaruia.

Daca ai putea sa iti creezi spatiul de locuit sau biroul de vis, cum ar arata? Alukönigstahl si Schüco s-au gandit la acest detaliu atunci cand au creat sisteme care te ajuta sa iti personalizezi totul asa cum iti doresti.

 

Usile glisante din aluminiu Schüco Panorama Design, solutia inovatoare pentru mai multe abordari in arhitectura si constructii

O abordare tehnica unica pentru toate gusturile si nevoile nu este suficienta astazi. Suntem atat de diferiti si complexi, incat fiecare casa sau birou exprima personalitatea si preferintele fiecaruia din punct de vedere emotional, personal si profesional.

Cel mai recent studiu ING arata faptul ca 84% dintre romanii care vor sa isi cumpere o locuinta proprie sunt motivati, pe langa beneficiile economice, de sentimentul puternic de stabilitate, de apartenenta si de identitate sociala. La nivel european, doar 21% dintre proprietarii de locuinte au declarat ca au o cumparat o casa din ratiuni economice, sustinand ca a fost mai mult o decizie emotionala deoarece percep locuinta ca fiind un aspect esential pentru dezvoltarea unui mediu de familie. [i]

Cu usile glisante din aluminiu Schüco Panorama Design totul devine foarte usor, deoarece ai oportunitatea de a te juca cu forme, culori si functii, care iti satisfac nevoile de confort si iti definesc stilul. Una dintre caracteristicile usilor glisante Schüco care este apreciata de catre arhitecti este diversitatea optiunilor de proiectare pentru variantele de deschideri, in functie de sistemul ales.

https://www.youtube.com/watch?v=KC0R3ZLR6qA

 

Care sunt principalele avantaje pe care le prezinta sistemele pentru usi glisante din aluminiu Schüco Panorama Design?

Dezvoltatorii imobiliari vin cu oferte diverse pentru a putea tine pasul cu nevoile in continua schimbare ale cumparatorilor finali, persoane fizice sau companii. Principalele beneficii in cazul sistemelor pentru usi glisante din aluminiu Schüco Panorama Design sunt reducerea cheltuielilor printr-un consum mic de energie termica, consultanta si solutii digitale pentru toate fazele unui proiect de constructie – de la ideea initiala pana la proiectare, fabricare si instalare.

Se poate observa, inclusiv in Romania, ca noile inovatii tehnologice modeleaza organizarea spatiului personal si pe cel al companiilor. Un trend inceput in  America de Nord si continuat in ultimii ani si la noi in tara, arata faptul ca locatarii sunt dispusi sa investeasca mai mult pentru a gasi linistea si productivitatea prin design si tehnologie. Este ceea ce Alukönigstahl si Schüco fac in fiecare zi de peste 60 de ani prin crearea si implementarea conceptelor de constructii durabile pentru cladiri rezidentiale si comerciale.

Sistemele usilor glisante din aluminiu Schüco Panorama Design sunt versatile, putand fi utilizate pentru terase, balcoane sau in interior cu rol de divizoare transparente.

Sistemul Schüco ASS 77 PD.HI ofera izolatie termica superioara si permite libertate de proiectare. Datorita designului panoramic, aceste constructii ofera multa luminozitate si transparenta. Pentru o perspectiva si mai larga, se poate realiza un colt de sticla de 90°, cu doua campuri fixe sau cu doua cercevele mobile. Sistemul Schüco ASS 77 PD.HI se poate folosi si in procesele de renovare a cladirilor vechi,  existenta unui profil de toc care se poate ascunde in zidarie, facilitand acest lucru. Cu sistemul Schüco ASS 77 PD poti realiza usi glisante de mari dimensiuni, cu actionare manuala sau  mecatronica.

https://www.youtube.com/watch?v=oEJR3Y1ImdU

Cu noul sistem Schüco ASE 67 PD beneficiezi de un concept constructiv modular, fiind disponibile mai multe tipuri de cercevele care pot fi usor combinate cu doua tipuri diferite de profile de toc. Integrarea acestuia in cladire este usoara datorita inaltimii reduse a tocului de 57 mm sau 90 mm, care se monteaza partial ingropat. Sistemul de inchidere complet integrat in cercevea este disponibil in trei variante diferite: (1) ca broasca integrata in zona de inchidere, (2) cu sau fara broasca sau (3) cu inchidere in trei puncte pe toc.

https://www.youtube.com/watch?v=XByHH4euM-0

 

Sistemele pentru usi glisante din aluminiu Schüco Panorama Design redefinesc grija de sine si starea de bine

Orice inceput de an aduce rezolutii ambitioase, in timp ce mass-media iti vorbeste despre timpul personal dedicat familiei si starea ta de bine. Dar ce inseamna aceasta stare de bine? Din perspectiva noastra, starea de bine inseamna sa iti construiesti in fiecare zi stilul de viata pe care ti-l doresti, prin crearea unui spatiu personal si de lucru.

Sistemele pentru usi glisante din aluminiu Schüco Panorama Design sunt sisteme sigure, verificate si testate in laboratoare de specialitate. Caracteriticile lor, astfel dovedite, ajuta clientii finali in personalizarea spatiului, arhitectii in elaborarea proiectului si dezvoltatorii imobiliari in imbinarea dorintelor  estetice cu cele tehnice si de mediu.

Lumina naturala pe care o lasa sa treaca aceste sisteme prin designul lor minimalist are beneficii incontestabile pentru sanatatea locatarilor. Si nu in ultimul rand, trebuie amintit aspectul placut pe care designul minimalist si functiile sale il ofera constructiilor.

 

Prin sistemele noastre ne-am propus sa schimbam modul de a trai si sa redefinim confortul acasa si la birou. Fie ca esti persoana fizica, arhitect sau dezvoltator imobilar, cu siguranta te vei bucura de solutiile viitorului Alukönigstahl si Schüco.

 

Despre Alukönigstahl Romania

Alukönigstahl este o companie de succes, activa in Europa, care se afla la a patra generatie in proprietatea familiei König. Munca in echipa si dezvoltarea inovativa a produselor au propulsat Alukönigstahl in pozitia de lider de piata. De peste 60 de ani exista o alianta cu doi producatori internationali de sisteme: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu si experti in PVC si Jansen, specialist in profile din otel.

Din 1995 a fost infiintat si Alukönigstahl Romania, cu sediul central si depozitul in Bucuresti. Impreuna cu cei peste 3.000 de parteneri din domeniul investitiilor imobiliare, arhitecturii si constructiilor metalice, in ultimii 24 de ani Alukönigstahl Romania a realizat peste 5.000 de proiecte si constructii reprezentative, dintre care amintim: Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro, Pagina de Facebook sau de Instagram.

[i] https://www.imobiliare.ro/imoexpert/studiu-ing-romanii-sunt-dintre-europeni-cei-mai-interesati-de-achizitia-unei-case_db/