Home Articole NAVITEL R480 2K: Camera de bord cu tehnologie avansata care te ajuta sa descoperi fiecare detaliu
NAVITEL R480 2K: Camera de bord cu tehnologie avansata care te ajuta sa descoperi fiecare detaliu

NAVITEL R480 2K: Camera de bord cu tehnologie avansata care te ajuta sa descoperi fiecare detaliu

0

NAVITEL prezinta noul sau produs de top, camera video NAVITEL R480 2K, proiectat pentru a oferi calitate video de inalta definitie in orice conditii. Aceasta camera de bord eleganta si moderna este dotata cu un senzor SONY IMX335 cu rezolutie 2K (2560×1440), furnizand imagini de exceptie cu o claritate maxima atat in lumina zilei, cat si in conditii de iluminare redusa.

Cu senzorul ultra-sensibil SONY IMX335, aceasta camera de bord permite inregistrarea in rezolutie 2K (2560×1440), asigurandu-va ca puteti captura toate detaliile esentiale de pe drum, precum placutele de inmatriculare, marcajele rutiere, semnele de circulatie si semafoarele, indiferent de conditiile de iluminare.

Inregistrare cu un unghi larg NAVITEL R480 2K dispune de un camp de vizualizare de 160°, permitandu-va sa surprindeti o portiune extinsa a drumului in fata vehiculului, precum si marginea drumului si trotuarele in timpul inregistrarii.

Camera de bord este livrata impreuna cu o camera pentru vizualizarea in spate in Full HD, oferindu-va posibilitatea de a inregistra evenimentele care au loc in spatele masinii. Camera pentru vizualizarea in spate se monteaza pe geamul din spate al masinii cu ajutorul benzii adezive 3M si dispune de un unghi de vizualizare de 136 de grade, capturand inclusiv zonele „orbe”. De asemenea, lentila camerei din spate permite o rotatie la 360 de grade, permitandu-va sa realizati fotografii in interiorul masinii, daca este necesar.

Dispozitivul este echipat cu un suport magnetic care se fixeaza in mod sigur pe parbriz cu ajutorul benzii adezive, iar conectarea alimentarii prin intermediul suportului va permite sa instalati si sa indepartati rapid dispozitivul fara a fi necesara deconectarea cablului.

NAVITEL R480 2K dispune de un senzor de soc incorporat (G-senzor) care protejeaza inregistrarile video realizate in situatii de urgenta de suprascriere. In cazul unei manevre bruste sau a unui impact asupra vehiculului, sistemul salveaza videoclipul evenimentului intr-un folder securizat de pe cardul de memorie. Datorita posibilitatii de ajustare a sensibilitatii senzorului, dispozitivul va permite sa adaptati senzorul la stilul de condus.

Pentru a vizualiza si edita fisiere video si foto de la camera de bord pe computere cu sistem de operare Windows, va recomandam sa utilizati programul Navitel DVR Player.

NAVITEL R480 2K reprezinta un pas semnificativ in directia calitatii si sigurantei inregistrarilor de la camera de bord. Cu aceasta camera de bord, puteti avea incredere ca veti captura cele mai clare si mai detaliate imagini in timpul calatoriilor.

Pentru mai multe informatii despre NAVITEL R980 4K si alte produse NAVITEL, va rugam sa vizitati website-ul nostru https://navitel.com/ro.

 

Despre NAVITEL

NAVITEL este un lider in domeniul solutiilor de navigatie si monitorizare a vehiculelor, oferind o gama variata de produse si servicii de inalta calitate pentru soferi si companii de transport din intreaga lume. Cu o experienta vasta si tehnologie de varf, NAVITEL se angajeaza sa imbunatateasca experienta de conducere si siguranta pe sosele.

Website: http://www.navitel.com/ro
Facebook: https://www.facebook.com/p/Navitel-Romania-100065358645391/