Home Topics Arhitecti Materiale tehnice textile pentru extraordinare structuri arhitecturale tensionate
Materiale tehnice textile pentru extraordinare structuri arhitecturale tensionate

Materiale tehnice textile pentru extraordinare structuri arhitecturale tensionate

0

Materiale tehnice textile pentru extraordinare structuri arhitecturale tensionate

Produsele noastre din gama VALMEX® façade inspira arhitectii din intreaga lume si le permit sa creeze fatade care se potrivesc conceptelor si ideilor lor de proiectare.
Muchiile ascutite sunt la fel de usor de implementat ca si curbele si arcurile moi.
Lasati cladirea sa iasa in evidenta sau sa devina una cu panorama.
Orice este posibil cu fatadele imprimabile MEHLER TEXNOLOGIES®.

Gama de produse VALMEX® façade  ii inspira pe arhitecti sa-si urmeze instinctul si sa construiasca fatade conform imaginatiei lor. Acest material Hi-Tech pentru fatade de cladiri este caracterizat prin numeroase functii care le pot oferi libertate in proiectarea  design-ului fara a se preocupa de materialele ce vor fi utilizate. Pe de o parte, se pot obtine muchii dure si ascutite; pe de alta parte, se pot proiecta curburi sculpturale netede.

Membranele de fatada VALMEX® sunt cele mai recente tesaturi dezvoltate de Mehler Texnologies pentru placari de lunga durata a cladirilor. Acestea sunt mai puternice, mai usoare si mai flexibile decat alte produse de acest gen. Rezistenta, durabilitatea, permeabilitatea, protectia, adaptabilitatea si eficacitatea au fost principalele caracteristici-tinta in intregul proces de dezvoltare a acestor materiale. Produsele din gama VALMEX® façade sunt adaptabile si reprezinta intotdeauna un mod eficient si atractiv de a proteja orice tip de cladire cu o fatada durabila. Acestea se bazeaza pe compozitia high-tech a materiilor prime bine selectionate. Sunt materiale foarte rezistente din PES, bazate pe sistemul unic si foarte bine acceptat in piata MEHATOP cu lac PVDF perfect sudabil, conducand la perfectiune tehnica si devenind prima optiune in alegerea materialelor pentru orice aplicatie de placari de lunga durata.

Membranele VALMEX® façade au fost gandite sa ofere protectie solara fatadelor permanente de mari dimensiuni, sa nu impiedice vizibilitatea si sa aiba, de asemenea, proprietati de protectie la penetrarea apei. VALMEX® TF400 este disponibil in 2 variante: a. ca un mesh deschis (TF400 breeze) sau b. inchis cu o folie transparenta (TF400 cristal). La cerere, ambele variante pot fi livrate cu un lac special pentru print.

Scoateti cladirea in evidenta sau incadrati-o in peisaj: totul este posibil cu fatadele printabile de la Mehler Texnologies.

Membranele VALMEX® façade sunt extrem de versatile si pot fi folosite ca substrat pentru suprafete printate permanente. Un exemplu este sistemul Archiinks de acoperire a fatadelor pentru constructii si renovari de cladiri. Acoperirea cu o fatada tensionata ofera cladirii un aspect creativ, inovativ si foarte personal. Totul cu o garantie de 10 ani.

A Examplu de fatada TF400 printata Archiinks® cu motiv “Rural”

image courtesy of Archiinks®. More layout motives: www.archiinks.com

Example de aplicatii alternative cu sistemul de fatade de tip casete rotative SUBLEAN®

Images courtesy of SUBLEAN®. More information at: www.sublean.nl

Produsele VALMEX®  de la Mehler Texnologies se regasesc in tot mai multe proiecte de fatade inovatoare, datorita costului foarte eficient. Acest lucru se realizeaza datorita performantelor, longevitatii, variabilitatii, dar si a aspectelor legate de protectia mediului.

FLASHGUARD® este un produs special dezvoltat de catre Mehler Texnologies pentru sisteme de umbrire la interior, oferind excelente caracteristici ce corespund cerintelor pentru aplicatii de protectie solara.

Avantajele FLASHGUARD®:

 • contribuie la reducerea costurilor cu energia electrica (pentru aer conditionat)
 • temperatura confortabila la interior
 • iluminare naturala
 • elimina reflectia orbitoare a luminii pe ecranele computerelor
 • creste productivitatea prin imbunatatirea conditiilor de lucru
 • material subtire si usor (costuri reduse la instalare)
 • proprietati de strangere si de desfacere usoare
 • protectie anti – murdarire si usor de curatat
 • protejat impotriva luminii (UV), a conditiilor de mediu si a decolorarii
 • ignifug (protectie la foc)
 • pastrarea aspectului initial pentru perioada lunga de timp