Home Topics Comunicate de presa Liniile de productie Lasselsberger Ceramics Romania din Cluj-Napoca continua la parametri normali
Liniile de productie Lasselsberger Ceramics Romania  din Cluj-Napoca continua la parametri normali

Liniile de productie Lasselsberger Ceramics Romania din Cluj-Napoca continua la parametri normali

0

Fabrica de la Cluj-Napoca a implementat masuri si reguli stricte

de protectie a angajatilor

 

Liniile de productie ale Lasselsberger Ceramics Romania, detinatorul brandului CESAROM si unicul producator local de placi ceramice, continua la parametri normali, in contextul actual al pandemiei de coronavirus. Conducerea companiei a implementat o serie de masuri stricte de protectie pentru cei 440 de angajati ai fabricii SANEX, din Cluj-Napoca, pentru ca productia zilnica de peste 25.000 de mp de gresie si faianta sa se desfasoare in conditii normale.

 „Sanatatea angajatilor nostri este cel mai important lucru in aceasta perioada dificila, motiv pentru care am implementat o serie de masuri interne pentru siguranta acestora. Printre aceste se numara intensificarea activitatii de igienizare a tuturor spatiilor comune din incinta fabricii, a magazinelor proprii si a microbuzelor care transporta angajatii. Dezinfectam la intervale de timp regulate toate spatiile comune si am oferit manusi de protectie angajatilor care intra in contact cu parteneri externi sau cu documente cu circulatie”, a declarat Petrisor Grindeanu, Director General al SANEX S.A.

Printre masurile luate de catre Lasselsberger Ceramics Romania se mai numara si limitarea accesului transportatorilor, colaboratorilor si curierilor in incinta fabricii, acestia primind totodata materiale de protectie si dezinfectant. In ceea ce priveste vizitele furnizorilor sau ale clientilor care vin din zonele cu risc ridicat, acestea sunt complet interzise.

Tot pentru protectia angajatilor, anumite activitati intreprinse de companie au fost mutate in mediul online, respectiv delegatiile in si din alte tari au fost inlocuite cu video-conferinte sau cu platforme de comunicare online. In cazul persoanelor angajate, care au copii cu varsta sub 12 ani, acestia pot solicita acordarea de zile libere, in conformitate cu prevederile recent anuntate de autoritati.

 

 

Despre CESAROM

CESAROM, leaderul pietei romanesti de gresie si faianta este unul dintre brandurile cu traditie din Romania, avand o istorie de aproape 60 de ani. CESAROM se produce in fabrica Sanex SA din Cluj-Napoca, companie care a devenit, incepand cu anul 2004, membra a grupului austriac Lasselsberger GmbH, leader in productia europeana de placi ceramice (gresie, faianta si decoruri ceramice).

In prezent, capacitatea totala de productie din cadrul fabricii Sanex SA din Cluj-Napoca se ridica la peste 8 milioane de metri patrati anual, SANEX SA comercializand o gama variata de modele de gresie, faianta si placi decor. Toate colectiile CESAROM pot fi vizualizate pe www.cesarom.ro.