Home Topics Comunicate de presa Kaufland deschide primul magazin dintr-un mall
Kaufland deschide primul magazin dintr-un mall

Kaufland deschide primul magazin dintr-un mall

0

Kaufland Romania inaugureaza astazi, in noul mall Promenada din Sibiu, primul hipermarket al retelei situat intr-un centru comercial. Deschiderea magazinului face parte din noua strategie a companiei de a miza pe adaptabilitate si a se extinde si in spatii in chirie, in paralel cu dezvoltarea unei retele vaste de magazine pe terenuri in proprietate.

Adaptarea formatelor, dinamismul si flexibilitatea in strategia de extindere in spatii noi fac parte dintr-un amplu proces de modernizare si reinnoire demarat acum cativa ani la Kaufland.

,,Daca 2019 aduce primul Kaufland intr-un mall, in ultimul an am lansat si formate dinamice precum primul magazin al retelei intr-un complex imobiliar, magazine sezoniere tip Pop-up in corturi amplasate in statiuni turistice, magazine cu fatada verde din plante, sau cu gradini urbane comunitare pe acoperisuri si in parcari. In cadrul procesului de modernizare, Kaufland a lansat recent si cel mai nou concept de ultra-magazin, cu elemente inspirate din universul mall-urilor – cum raioane ca sushi-bar, Food Court sau pereti de sticla”, declara Valer Hancas, Director Comunicare si Corporate Affairs Kaufland Romania.

Magazinul are design-ul celui mai nou concept Kaufland, cu finisaje moderne si elemente ce asigura o atmosfera placuta de cumparaturi, este al treilea din oras, dispune de o suprafata totala de aproximativ 4000 mp, care include o suprafata de vanzare de circa 2500 mp.

Prin aceasta deschidere, Kaufland ajunge la o retea de 127 de magazine in intreaga tara si creeaza inca 70 de noi locuri de munca, sprijinind astfel dezvoltarea comunitatii locale din Sibiu.

Magazinul este dotat cu 14 case de marcat, din care 6 case Express (self check-out), o inovatie ce permite clientilor achitarea foarte rapida a cumparaturilor.

Programul de lucru este de la 7:30 pana la 22:00 de luni pana sambata, iar duminica in intervalul 8:00-22:00, adaptandu-se astfel orarului pe care il va avea si mall-ul.

In ceea ce priveste dotarea magazinului, clientii vor putea gasi produsele preferate la raioanele clasice de legume si fructe, brutarie, produse To Go si peste proaspat. De asemenea, hipermarketul va avea  in componenta vitrina cu servire asistata, o gama variata de bauturi, alimente, dulciuri, articole din categoria non food, un spatiu pentru drogherie si produse cosmetice.

Cu ocazia deschiderii, clientii sunt asteptati cu oferte si reduceri de peste 40% la diverse produse alimentare si non-alimentare.

Acestia vor putea gasi si noul punct Tabak Shop la Biroul de Informatii – concept lansat recent in Kaufland, ce ofera un sortiment de aproximativ 200 de produse din tabac, standard si premium, printre care tigari clasice, trabucuri si tigari de foi, tabac, tigari electronice sau diverse accesorii pentru tigari si trabucuri.

Noul magazin Kaufland este situat la nivelul 0 al mall-ului Promenada Sibiu, aflat pe Strada Lector, nr 1-3A.

„Cautam sa fim tot mai aproape de clienti, astfel incat cumparaturile sa fie un proces cat mai simplu si mai usor pentru ei. Pentru asta, suntem flexibili si ne adaptam constant formatele, motiv pentru care am ales sa ne extindem si in spatii de tipul mall-urilor”, spune Valer Hancas, Director Comunicare si Corporate Affairs Kaufland Romania.

Deoarece pentru Kaufland protejarea mediului inconjurator este o prioritate, noul magazin din Sibiu detine si o instalatie de climatizare ecologica – un sistem complex, modern, care recupereaza caldura de la instalatiile frigorifice si care permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate fata de mediu. Iarna, magazinul este incalzit, iar vara, instalatia inverseaza procesul, pentru a crea in hipermarket temperaturi ambientale, placute, in concordanta cu standardele de sanatate publica. Sistemul de frig din magazin este fara freon si utilizeaza numai CO2, protejand astfel mediul inconjurator, fara sa foloseasca pentru incalzire lemne, gaze sau petrol.

Kaufland Romania extinde parteneriatul de livrari la domiciliu cu Glovo si in Sibiu

Astfel, incepand cu luna aceasta, locuitorii orasului Sibiu pot comanda la domiciliu produse Kaufland dintr-un sortiment de peste 1300 de articole alimentare si non-alimentare, de la fructe si legume proaspete pana la hrana pentru animale si produse cosmetice.

Limita maxima a cumparaturilor care poate fi transportata in acest moment de curierii Glovo este de 9 kilograme per livrare. Curierii Glovo asigura livrarile rapide la domiciliu prin intermediul magazinului Kaufland situat pe strada Sibiului, nr. 1A. Serviciul este disponibil online pe glovoapp.com/ro, iar aplicatia mobila poate fi descarcata gratuit din AppStore sau GooglePlay.

Despre Kaufland Romania

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine, 132.000 de angajati in 8 tari si o retea de 127 de magazine in Romania. In 2019, Kaufland Romania a primit pentru a treia oara certificarea Best Buy Award, care atesta ca este lantul de magazine cu cel mai bun raport calitate – pret de pe piata locala. Kaufland detine si distinctia Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienti, acordata de Institutul international ICERTIAS, in urma unei analize de piata. Strategia noastra are ca scop indeplinirea dorintelor clientilor cu accent pe garantiile si serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate si, bineinteles, preturi atractive. Pentru mai multe informatii, vizitati www.kaufland.ro.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati: daniela.spiridonescu@pr.gmp.ro; 0740 038 544