Home Stiri Amenajari, Finisaje, Iluminat Jansen Art’15: Cel mai ingust sistem de profile din otel pentru usi de interior si compartimentari
Jansen Art’15: Cel mai ingust sistem de profile din otel pentru usi de interior si compartimentari

Jansen Art’15: Cel mai ingust sistem de profile din otel pentru usi de interior si compartimentari

0

Partenerul elvetian al Alukönigstahl, compania Jansen AG, principalul producator european de sisteme de profile din otel pentru fabricarea de usi, ferestre si pereti cortina, si-a dezvoltat in mod continuu gama de produse pentru largirea aplicabilitati lor, de la constructii industriale la monumente istorice dar si constructii rezidentiale. Una dintre noutatile prezentate la BAU 2019, a fost  Jansen Art’15, un sistem de profile neizolate care permite realizarea unui design sofisticat, extinzand astfel sfera creativa a arhitectilor ambitiosi cand vine vorba de designul interior al vilelor, cladirilor comerciale si publice orientate spre design.

Latimea vizibila extrem de redusa a Jansen Art’15, permite un design unic, iar otelul, materialul din care sunt facute profilele, asigura o durata de viata lunga si stabilitate mecanica buna si pentru elemente de dimensiuni mari. Prin aceasta, Jansen Art’15 nu numai ca extinde domeniul creativ al arhitectilor pentru proiecte noi sau de renovare de cladiri rezidentiale, comerciale si publice, dar raspunde si asteptarilor celor mai exigenti beneficiari privind designul si functionalitatea unui produs.

Usile si peretii de compartimentare construite din Jansen Art’15 sunt foarte usor de integrat in amenajarea incaperilor, pot separa zona de intrare de camera de zi, bucataria din zona de luat masa sau biroul de acasa de camera de zi, fara a afecta optic spatiul.

Cateva caracteristici: adincimea profilelor este de 50 mm, iar latimea vizibila a profilului pentru vitrine fixe este de doar 25 mm. Se pot realiza usi cu unul sau doua canaturi pana la 2,4 m inaltime.

Jansen Art’15 poate fi prelucrat folosind metode manuale, ceea ce face ca fiecare element sa fie unic. Orice element realizat cu Art’15 este dovada valorii adaugate de prelucrator, fapt care ii permite sa se distanteze de obiectele de serie.

 

Despre Alukönigstahl Romania

Alukönigstahl este o companie de succes, activa in Europa Centrala si de Sud-Est, care se afla la a patra generatie in proprietatea familiei König. Munca in echipa si dezvoltarea inovativa a produselor au propulsat Alukönigstahl in pozitia de lider de piata. De peste 60 de ani exista o alianta cu doi producatori internationali de sisteme: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu si experti in PVC si Jansen, specialist in profile din otel.

Din 1995 a fost infiintata si Alukönigstahl Romania, cu sediul central si depozit in Bucuresti. Impreuna cu cei peste 3.000 de parteneri din domeniul investitiilor imobiliare, arhitecturii si constructiilor metalice, in ultimii 25 de ani Alukönigstahl Romania a realizat peste 5.000 de proiecte si constructii reprezentative, dintre care amintim: Ana Tower, Globalworth Campus, Coresi Business Resort, Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara.

Pentru mai multe informatii,te invitam sa vizitezi site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro si paginile sale de de Facebook , LinkedIn si Instagram.