Home Agricultura, Utilaje Forestiere, Miniere JALTEST ESB repara in mod individual 
JALTEST ESB repara in mod individual 

JALTEST ESB repara in mod individual 

0

Jaltest ESB ofera oportunitatea de a creste cifra de afaceri, raspunzand cererii de reparatii ECU, in continua crestere, pentru vehiculul industrial, masini agricole si de constructii

Dupa mai mult de trei decenii ca furnizor de referinta de componente si solutii pentru vehiculul industrial, Cojali continua sa lucreze pentru a oferi tehnologie de ultima ora distribuitorilor si clientilor sai.

Acest obiectiv, impreuna cu experienta sa vasta si succesul serviciilor sale de reparatii Cojali Reman, precum si cautarea unor alternative mai durabile si eficiente de catre clientul final, au motivat Cojali sa dezvolte si sa lanseze pe piata bancul de simulare multimarca Jaltest ESB (ECU Simulation Bench)., dezvoltat pentru diagnosticarea, testarea si repararea unitatilor de control electronice pentru vehiculul industrial.

Acest banc, care dispune de documentatie specifica pentru repararea defectiunilor in ECU ale vehiculului industrial, masinilor agricole si de constructii, efectueaza diagnosticul unitatii, ofera ghidul pas cu pas pentru repararea sa, indica referinta componentelor care trebuie inlocuite si simuleaza toate semnalele de intrare si citirea semnalelor de iesire pentru verificarea finala a functionarii sale.

Astfel, Jaltest ESB ofera oportunitatea de a genera o noua linie de afaceri si propune posibilitatea de a repara intr-un mod independent, fara necesitatea de a recurge la terte parti.

Aceasta alternativa reprezinta o valoare adaugata ridicata, avand in vedere problema deficitului de componente electronice care a contribuit la cresterea cererii de reparatii, si este o soultie mai rapida, mai economica si mai ecologica decat achizitia unei noi ECU.

Legata de acoperirea larga disponibila in Jaltest Diagnostics, instrumentul de diagnoza multimarca de Cojali, acoperirea Jaltest ESB este actualizata in mod constant si este in prezent capabila sa suporte cele mai frecvente defectiuni in mai mult de 3000 de referinte ECU ale principalelor marci de vehicule industriale, masini agricole si masini de constructii.

Unele dintre exemplele de defectiuni care pot fi rezolvate cu Jaltest ESB sunt defectiuni ale injectiei in sisteme de motor, defectiuni la activarea sau dezactivarea luminilor, probleme cu acele de indicare si afisajele din panourile de bord sau defectiuni de comunicare CAN intre diferite ECU, printre altele.

Jaltest ESB include propriul sau banc de simulare, 100 de ore de asistenta tehnica si 160 de ore de formare cu scopul de a oferi specializarea tehnica maxima si sprijinul necesar in primul an.

Pariaza pe un atelier fara limite, cu Jaltest ESB!

 

Despre Cojali

Cojali S. L., cu sediul in Campo de Criptana, este o multinationala spaniola producatoare de componente si electronica, care, de asemenea, dezvolta solutii de diagnoza avansata, conectivitate si diagnoza la distanta pentru vehicule industriale, masini agricole si de constructii, echipamente de manipulare de materiale si ambarcatiuni, precum si solutii de compatibilitate ISOBUS pentru tractoare si atasamente.

Datorita experientei vaste in dezvoltarea solutiilor tehnologice ale flotelor si pentru atelier, Cojali lucreaza in mod activ in analiza si prelucrarea datelor, fiind aceasta o activitate strategica a companiei care ii permite sa introduca procese de imbunatatire si produse noi pe piata.

In ultimul rand, Cojali ofera o gama larga de cursuri de formare, precum si solutii integrate de asistenta tehnica, cu scopul de a garanta utilizarea cu succes a tehnologiei in mediul auto.

Cojali S. L. are trei filiale: Cojali Franta, Cojali Italia si Cojali SUA, si cinci birouri comerciale in Germania, Rusia, Turcia, Mexic si India.