Home Topics Evenimente Inregistrati-va si transmiteti propuneri de prezentari pentru Forumul C4E 2020 pana la 31 ianuarie!
Inregistrati-va si transmiteti propuneri de prezentari pentru Forumul C4E 2020 pana la 31 ianuarie!

Inregistrati-va si transmiteti propuneri de prezentari pentru Forumul C4E 2020 pana la 31 ianuarie!

0

Forumul C4E – Forumul de Eficienta Energetica din Europa Centrala si de Est este un eveniment bi-anual dedicat eficientei energetice in regiunea Europei Centrale si de Est. Lansat in 2016 la Balchik, in Bulgaria si continuat in 2018 la Serock, in Polonia, evenimentul a fost intampinat de comunitatea de eficienta energetica din Europa Centrala si de Est ca o oportunitate pentru a discuta politici, a impartasi solutii si a interactiona cu participantii.

Editia 2020 a Forumului C4E va avea loc la Ana Hotels Poiana Brasov, Romania, intre 3-6 iunie 2020,   fiind organizata de Clusterul Pro-nZEB in parteneriat cu Chance for Buildings si European Climate Foundation.

Mai multe despre Forumul C4E la: http://c4eforum.net

Inregistrarile au fost deschise si pana la 31 ianuarie puteti beneficia de o taxa de participare redusa!

Inregistrati-va participarea pana pe 31 ianuarie si beneficiati de o taxa de participare redusa! Mai mult, daca reprezentati un ONG sau o autoritate publica din Europa Centrala si de Est beneficiati de o taxa de participare speciala. Mai multe informatii despre inregistrare la: https://c4eforum.net/inforegistration

Apelul de prezentari este deschis si sunt asteptate propuneri pana la 31 ianuarie!

Beneficiati de oportunitatea de a impartasi cunostintele si expertiza dvs. la Forumul C4E 2020. Puteti participa activ la eveniment prin sustinerea unei prezentari in cadrul sesiunilor paralele. Verificati subiectele propuse si transmiteti o propunere de prezentare aici: http://www.c4eforum.net/call-for-presentations

Pentru mai multe informatii sau transmiterea de sugestii referitoare la Forumul C4E 2020 contactati organizatorii la info@c4eforum.net.