Home Topics Comunicate de presa HORNBACH organizeaza ateliere creative cu tematica de Craciun pentru copii
HORNBACH organizeaza ateliere creative cu tematica de Craciun pentru copii

HORNBACH organizeaza ateliere creative cu tematica de Craciun pentru copii

0
  • Atelierele creative vor avea loc in data de 22 decembrie, in toate magazinele Hornbach
  • Participarea la ateliere este gratuita

Hornbach Romania, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, continua traditia din fiecare an si, cu ocazia Sarbatorilor de iarna, va organiza ateliere creative cu tematica de Craciun pentru copii si intreaga familie, in cadrul celor sase magazine din Romania. Evenimentele vor avea loc in data de 22 decembrie, intre orele 10:00 si 16:30, in zona destinata produselor de gradinarit din fiecare magazin, fiind estimata prezenta a peste 250 de participanti in total.

„Spiritul Craciunului este foarte important pentru Hornbach si ne dorim ca toti clientii care trec pragul magazinelor noastre sa simta atmosfera de sarbatoare, atat prin decorurile care ii intampina inca de la intrare, cat si prin activitatile pe care le vom realiza cu prilejul Sarbatorilor de iarna. Astfel, pe langa Targul de Craciun si amenajarea magazinelor cu decoratiuni specifice, pregatim si ateliere creative pentru copii, deoarece ei sunt cei care se bucura cel mai mult de aceasta perioada a anului“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General al Hornbach Romania.

Potrivit informatiilor acestuia, si in 2019, copiii vor putea participa, in mod gratuit, alaturi de unul sau de ambii parinti, la atelierele creative cu tematica de Craciun. Impreuna cu familia, cei mici isi vor putea pune in practica imaginatia si isi vor putea exersa abilitatile de a construi obiecte decorative deosebite. Micii mesteri de astazi pot deveni marii mesteri de peste cativa ani.

„Un bradut stilizat realizat de mana celor mici este, cu siguranta, un obiect de decor foarte apreciat in orice familie. Tocmai din acest motiv, copiii si parintii vor lucra impreuna si vor asambla, utilizand materiale Hornbach, un bradut din lemn ce va fi impodobit cu decoratiuni pictate“, a mai spus reprezentantul companiei.

Realizarea ornamentelor pentru bradut ii va provoca sa fie creativi si va incuraja lucrul in echipa alaturi de parinti si de restul participantilor. Acestia vor avea acces la materialele puse la dispozitie de catre Hornbach, iar la final vor primi decoratiunea realizata, dar si un mic cadou.

„Imaginatia este o resursa de pret a copiilor si, prin aceste actiuni, dorim sa le dam ocazia sa se mandeasca cu micile lor proiecte. Atelierele organizate cu ocazia Craciunului le vor da prilejul celor mici sa se imprieteneasca cu alti copii, sa lucreze in echipa si sa se bucure intr-un mod constructiv de atmosfera Sarbatorilor de iarna“, a adaugat Mugurel-Horia Rusu.

Actiunile pentru copii din luna decembrie se vor desfasura in toate cele sase magazine Hornbach din tara, iar pentru participare este necesara inscrierea, in limita locurilor disponibile, la numarul de telefon +40 749.200.928. Mai multe detalii sunt disponibile si online la http://www.hornbach.ro/atelier-copii.

Despre Hornbach Romania

Fondata in anul 1877, Hornbach este singura companie din domeniul constructiilor si gradinaritului care se poate mandri cu o istorie de 6 generatii. In acest moment, concernul detine 159 de magazine mixte de materiale de constructii si gradinarit, in 9 tari din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elvetia, Suedia, Slovacia si Romania), dintre care 6 in Romania (Bucuresti Berceni, Bucuresti Militari, Bucuresti Balotesti, Brasov, Timisoara si Sibiu).

Prin pionierat, cum ar fi deschiderea primului magazin mixt de materiale de constructii si produse de gradinarit (1968), a primului megastore (1980) si a primului magazin de materiale de constructii cu conceptul drive-in (2003), Hornbach isi dovedeste in permanenta forta inovatoare. De decenii, Hornbach este considerat un angajator de top, in acest moment avand aproximativ 21.000 de angajati care contribuie la succesul companiei.