Home Stiri Amenajari, Finisaje, Iluminat Highlights PVC Schüco 2020
Highlights PVC Schüco 2020

Highlights PVC Schüco 2020

0

Pandemia produsa de coronavirus a adus in ultimele luni noi provocari globale. Unul dintre primele efecte asupra activitatilor planificate de noi pentru acest an a fost anularea expozitiei Fensterbau Frontale.

​Alukönigstahl va invita sa descoperiti online produsele gandite de Schüco pentru a fi lansate in 2020. Noile sisteme pentru ferestre, usi de intrare si usi glisante pentru constructii rezidentiale dezvoltate in ultimii doi ani pot fi acum studiate aici. Produsele realizate sub motto-ul ”Caminul tau conteaza” transforma in realitate viziunea  beneficiarilor de case de azi si de maine prezentand tehnologii smart pentru produse din PVC.

Vizitati noul site HIGHLIGHTS PVC 2020, unde puteti studia componentele fiecarui element prezentat in aceasta expozitie on-line. Va prezentam noutatile grupate in trei sectiuni:

Zona PANORAMA ilustreaza elemente realizate din combinatia profilelor suple, cu latimi vizibile cat mai mici cu suprafete mari de geam, pentru confort si design impresionant.  Aici vor putea fi vazute variante noi  Schüco LivIngSlide, de exemplu constructii cu prag 0mm si actionare electrica ascunsa.

In plus, surpriza va fi noul profil de cercevea  LivIngSlide cu latimea vizibila de doar 72 mm – o dimensiune extraordinara pentru sisteme de usi glisant-liftante din PVC. Noile sisteme glisant Schüco SoftSlide si liftant-glisant Schüco EasySlide completeaza paleta de produse din PVC, astfel incat sa putem oferi fiecarui beneficiar solutia potrivita.

Sectiunea VIEW aduce in fata vizitatorilor un nou sistem de ferestre design, care reuneste calitatile aluminiului si plasticului, care se caracterizeaza prin profile cu latimi vizibile mici si un design purist. Finisajul de culoare la exterior se face prin vopsire in camp electrostatic, iar pentru profilul din PVC de la interior exista o gama diversa de variante de infoliere .

O solutie inteligenta pentru ferestre prezentata aici este monitorizarea radio a inchiderii.

Tema confort si sanatate  este ilustrata de pragul de inaltime 0 pentru  usi de balcon cu unul sau doua canaturii din seria LivIng, de solutia de ventilatie integrata in ferestre Schüco VentoTherm Twist precum si de protectia solara interioara Schüco Integralmaster.

Zona ARRIVAL prezinta usi de intrare in combinatie cu Schüco DSC Smart Touch si Schüco BlueCon. Noul Schüco DCS  SmartTouch combina comunicatiile audio si video cu un sistem de control acces convenabil si sigur. Sistemul combina camera, soneria si controlul accesului intr-un design elegant, modular. Toate componentele sunt

puse in functiune si controlate prin intermediul noii aplicatii Schüco. Datorita tehnologiei Bluetooth, modulul de control al accesului Schüco BlueCon permite functionarea fara cheie a usii de intrare folosind propriul smartphone. In functie de setare, usa poate fi deschisa automat sau manual prin intermediul aplicatiei Schüco BlueCon.

Vizitati noul site HIGHLIGHTS PVC 2020, unde puteti studia componetele fiecarui element prezentat in aceasta expozitie on-line.

 

Despre Alukönigstahl Romania

Alukönigstahl este o companie de succes, activa in Europa Centrala si de Sud-Est, care se afla la a patra generatie in proprietatea familiei König. Munca in echipa si dezvoltarea inovativa a produselor au propulsat Alukönigstahl in pozitia de lider de piata. De peste 60 de ani exista o alianta cu doi producatori internationali de sisteme: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu si experti in PVC si Jansen, specialist in profile din otel.

Din 1995 a fost infiintata si Alukönigstahl Romania, cu sediul central si depozit in Bucuresti. Impreuna cu cei peste 3.000 de parteneri din domeniul investitiilor imobiliare, arhitecturii si constructiilor metalice, in ultimii 25 de ani Alukönigstahl Romania a realizat peste 5.000 de proiecte si constructii reprezentative, dintre care amintim: Ana Tower, Globalworth Campus, Coresi Business Resort, Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara.

Pentru mai multe informatii,te invitam sa vizitezi site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro si paginile sale de de Facebook , LinkedIn si Instagram.