Home Topics Companii Grupul CVW Technologies anunta venituri de 4.278.000 lei aferente T1 2020 si o crestere cu 47,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut pe segmentul statiilor de tratare si epurare apa
Grupul CVW Technologies anunta venituri de 4.278.000 lei aferente T1 2020 si o crestere cu 47,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut pe segmentul statiilor de tratare si epurare apa

Grupul CVW Technologies anunta venituri de 4.278.000 lei aferente T1 2020 si o crestere cu 47,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut pe segmentul statiilor de tratare si epurare apa

0
Grupul CVW Technologies, producator de tehnologii inovatoare pentru tratarea apei potabile si epurarea apei uzate in aplicatii rezidentiale, industriale si municipale, anunta rezultatele financiare din primul trimestru 2020 si raporteaza venituri din vanzari in valoare de 4.278.000 lei. La finalul anului trecut, compania a raportat afaceri de 24.500.000 lei pentru intreg anul 2019. Grupul CVW Technologies detine brandurile C&V Water, IntelliBIO, Smartech Automation, intelliFilter si magazinulapei.ro.

Rezultatele sunt repartizate pe trei segmente importante de activitate, respectiv segmentul alimentarilor cu apa si canalizare, segmentul automatizarilor industriale si cel al statiilor de tratare si epurare a apei. In primul trimestru al anului 2020 comparativ cu anul precedent, sectorul dedicat statiilor de tratare si epurare a inregistrat o crestere de 47,5%, pana la 3.127.000 lei.

Printre proiectele contractate in primul trimestru al anului se numara cinci statii de epurare ape uzate din judetele Maramures, Prahova si Timis pentru deservirea unor localitati cu un numar de locuitori cuprins intre 1.600 si 3.000 de persoane, dar si sase statii de tratare apa potabila in vederea distribuirii catre consumatori in judetele Botosani, Maramures, Mures, Timis si Constanta.

Anul acesta, desi a venit cu provocari pentru intreg mediul de business la nivel mondial, este unul in care ne propunem sa finalizam implementarea tuturor proiectelor aflate in diverse stadii de executie pe aproape intreg teritoriul Romaniei. De asemenea, planul nostru cuprinde modernizarea fluxului de productie al fabricii din Magurele, dar si a echipamentelor de productie, precum si dezvoltarea si diversificarea portofoliului propriu de produse. Totodata, vizam si extinderea prezentei noastre regionale, prin dezvoltarea retelei de distributie in aplicatii rezidentiale sub brandul IntelliBIO, dar si dezvoltarea laterala a platformei magazinulapei.ro, dedicata echipamentelor pentru statiile de tratare si epurare a apei”, declara Catalin Negoita, CEO CVW Technologies.

 

 

Despre CVW Technologies

Grupul CVW Technologies are un istoric de sute de proiecte realizate pe teritoriul Romaniei si numeroase altele in afara tarii si contribuie responsabil la protejarea mediului inconjurator, prin asigurarea unei calitati optime a apei. Produsele grupului sunt realizate in concordanta cu standardele de protejare a mediului inconjurator. Toate echipamentele de tratare a apei sunt proiectate astfel incat sa se obtina o cantitate minima de deseuri; sunt incluse in aceasta categorie toate componentele refolosibile, fabricate din parti reciclabile si materiale compostabile.