Home Topics Comunicate de presa Globalworth Square si Globalworth Tower iluminate in roz
Globalworth Square si Globalworth Tower iluminate in roz

Globalworth Square si Globalworth Tower iluminate in roz

0

Luna trecuta, Fundatia Globalworth a lansat in parteneriat cu Fundatia Renasterea Caravana Mobila de diagnosticare a cancerului de col uterin la Chitila Logistics Hub, unul dintre proiectele de referinta pentru sub-brandul de logistica si industrie usoara a Globalworth. Astfel, timp de 3 luni, in perioada 12 septembrie – 10 decembrie 2021, aproximativ 1.200 de femei vor avea acces gratuit la testarea Papanicolau pentru depistarea afectiunilor ginecologice. Printre acestea se afla si membrele comunitatii de business care isi desfasoara activitatea in spatiile Globalworth.

Pentru a continua lupta impotriva cancerului, Globalworth s-a alaturat cauzei de a atrage atentia asupra lunii de constientizare despre Cancerul de San. Astfel, Globalworth Tower si Globalworth Square, doua cladiri de birouri emblematice in Romania, au fost iluminate in roz pentru a arata sprijinul companiei pentru persoanele care se lupta cu cancerul si pentru a sublinia speranta unui viitor mai sigur, mai sanatos, mai luminos.

Peste jumatate dintre pacientele cu cancer din Romania (58,4%) sunt diagnosticate abia in stadiile III si IV, comparativ cu statele europene, unde 70-80% din cazurile noi de cancer sunt depistate in stadiile incipiente ale bolii (0, I si II). Cancerul de san este unul dintre principalele cauze de mortalitate pentru femeile din Romania. Anual, conform estimarilor, sunt diagnosticate cu cancer mamar 9.629 de femei la nivel national, iar numarul deceselor se ridica la 3.209. Mai mult, fiecare persoana decedata din cauza cancerului de san a pierdut prematur aproximativ 13 ani de viata.

VIDEO illumination Globalworth buildings

 

 

 

Despre Fundatia Globalworth         

Fundatia Globalworth a fost infiintata in 2018 de Globalworth, liderul pietei de cladiri de birouri din Romania si Polonia, si este o entitate non-profit, fiind independenta de activitatile comerciale ale grupului. Fundatia are ca misiune dezvoltarea de proiecte pe trei piloni principali: oameni, locuri si tehnologie.

Pornind de la ideea ca viitorul oricarei societati este reprezentat de generatiile tinere, fundatia se concentreaza pe grija pentru oameni, care poate fi sustinuta prin programe de educatie si prin proiecte care le pot imbunatati acestora accesul la servicii medicale de calitate, indiferent de categoria sociala din care fac parte. La fel de importante sunt si initiativele care au ca scop construirea de locuri si dezvoltarea de comunitati urbane in care oamenii se pot intalni, pot interactiona si pot gasi impreuna solutii care ii ajuta pe cei cu nevoi speciale. In completarea acestora, Fundatia Globalworth crede in impactul pozitiv al proiectelor care integreaza tehnologia, precum incubatoarele dedicate tinerilor si sustine finantarea inovatiilor care, printre altele, pot aduce oamenii impreuna.

Mai multe informatii sunt disponibile pe site si pe canalele de comunicare Facebook, Instagram si LinkedIn