Home Stiri Amenajari, Finisaje, Iluminat Globalworth inaugureaza lobby-ul reamenajat al cladirii de birouri Tower Center International
Globalworth inaugureaza lobby-ul reamenajat al cladirii de birouri Tower Center International

Globalworth inaugureaza lobby-ul reamenajat al cladirii de birouri Tower Center International

0

Globalworth, liderul pietei de birouri din Romania, anunta finalizarea lucrarilor de reamenajare in lobby-ul cladirii TCI (Tower Center International), unde isi desfasoara activitatea companii precum Mindspace, Tradeshift, Cegeka, E&Y, Hidroelectrica, Deutsche Bank, Anima.

Urmand pilonul strategic de pozitionare Globalworth – PLACE TO GROW, schimbarile de design au adus o noua experienta de lucru comunitatii de business si au aliniat cladirea la cele mai inalte standarde de sustenabilitate si eficienta. Toate acestea conduc la respectarea promisiunii Globalworth de a pastra intregul portofoliu de cladiri premium incadrate in clasa „A”.

Sub coordonarea echipei Globalworth si a arhitectului Alin Dobrescu, in perioada iunie – septembrie 2021 au avut loc lucrari de reorganizare a zonelor din cadrul receptiei, refacerea finisajelor interioare, reparatii de modernizare a instalatiilor, precum si dotarea spatiului cu mobilier si decoratiuni interioare si exterioare.

Principala directie arhitecturala a presupus crearea unei atmosfere calde, in care cei 1.700 de angajati ai chiriasilor sa se simta bine veniti atunci cand ajung la birou si sa se poata deconecta cand doresc o pauza de la munca de zi cu zi. Astfel, suprafetele de 300 de metri patrati la interior si cea de 150 de metri patrati la exterior au trecut printr-o metamorfoza ce a rezultat intr-un spatiu inovator, inspirat din domeniul hotelier.

“Ne bucuram ca am finalizat procesul de reamenajare TCI care a presupus ca lucrarile sa se desfasoare mai ales pe perioada de noapte pentru a nu deranja comunitatea noastra de business. Intregul proiect a reprezentat pentru echipa Workplaces a Globalworth un act de curaj. Atat prin materialele utilizate, cat mai ales prin deschiderea de a transforma un lobby intr-un loc confortabil, care ne aminteste de lobby-urile hotelurilor in care mergem in vacanta. Asadar, noul lobby TCI asta isi doreste sa ofere: o pauza ca o vacanta in timpul programului de munca”, a declarat Raluca Ghica, Head of Globalworth Workplaces Romania.

Lobby-ul TCI are acum un perete verde cu muschi stabilizati si jardiniere cu plante naturale, un ecran cu 6 led-uri de ultima tehnologie si turnicheti superiori tehnologicsi estetic, care permit si accesul persoanelor cu dizabilitati de mobilitate. De asemenea, s-a adaugat si automatizarea electronica pentru usa rotativa de la intrarea principala.  Atmosfera calda a fost intarita de mobilierul confortabil cu forme organice si iluminarea spectaculoasa prin corpuri de iluminat locale, cat si corpuri suspendate si lampadare in zonele de asteptare. Unul dintre elementele principale pentru procesul de amenajare a constat in gandirea unei cafenele, delimitata ca spatiu de socializare.

Tower Center International este o cladire de birouri de clasa „A” situata in inima Bucurestiului, in Piata Victoriei, foarte aproape de Kiseleff si Parcul Herastrau. A patra cea mai inalta cladire de birouri din Bucuresti, ea beneficiaza de parcare subterana si transport public excelent, cu acces facil la orice punct din oras. Cladirea detine certificarea verde BREEAM Very Good.

 

 

Despre GLOBALWORTH

Globalworth este o companie imobiliara activa in Europa Centrala si de Est, listata la Bursa de Valori de la Londra, in segmentul AIM, care activeaza in Romania si Polonia, in ambele tari devenind principalul investitor pe piata imobiliara de birouri. Globalworth investeste, dezvolta si gestioneaza direct cladiri de birouri si parcuri industriale si de logistica, in locatii premium, care genereaza venituri din inchirierea de spatii catre companii de top din intreaga lume. Gestionat de peste 200 de profesionisti in Cipru, Guernsey, Romania si Polonia, portofoliul companiei are o valoare totala de aproximativ 3.1 miliarde de euro, la 30 iunie 2021. Aproximativ 95,1% din acesta este reprezentat de active producatoare de venit, inchiriate catre aproximativ 650 de companii nationale si multinationale. In Romania, Globalworth este prezenta in Bucuresti, Timisoara, Arad, Oradea, Constanta si Pitesti, in timp ce in Polonia proprietatile se regasesc in Varsovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk si Katowice.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul www.globalworth.com si urmariti-ne pe Facebook, Instagram, LinkedIn.