Home Topics Comunicate de presa GEZE lanseaza noul sistem de actionare Slimchain 230 V pentru o ventilare completa
GEZE lanseaza noul sistem de actionare Slimchain 230 V pentru o ventilare completa

GEZE lanseaza noul sistem de actionare Slimchain 230 V pentru o ventilare completa

0

GEZE, lider în sisteme premium de actionare a usilor, a ferestrelor si a tehnologiei de siguranta, lanseaza noua generatie de sisteme de actionare cu lant, Slimchain 230 V care permit o ventilare naturala completa. Datorita formei subtiri si elegante, se integreaza în orice design al fatadei unei cladiri. În plus, conectarea, instalarea si punerea în functiune se realizeaza cu usurinta.

Noua generatie de unitati Slimchain, în comparatie cu variantele de 24 V, aduce o valoare adaugata, prin urmatoarele caracteristici:

  • Conectarea 230 V se realizeaza direct la unitate (fara surse de alimentare suplimentare);
  • Cablarea usoara datorita unei alimentari integrate de tensiune;
  • Camuflarea cablului de alimentare a unitatii, cu ajutorul consolei GEZE;
  • Montajul si setarea parametrilor cu usurinta, datorita accesului facil la servicii.

Solutie perfecta pentru ventilarea naturala a fatadelor

GEZE automatizeaza o varietate de ferestre utilizate în diferite domenii. Compania reuseste sa raspunda cerintelor clientilor prin completarea unei game largi de utilizari a motorului de actionare cu lant Slimchain. Noua generatie a motoarelor cu lant GEZE Slimchain 230 V este rezultatul dezvoltarii inteligente, asigurând solutia perfecta pentru ventilarea naturala a fatadelor tuturor tipurilor de cladiri.

  • În scoli, cladiri de birouri, spitale, sali de sport;
  • În propria locuinta.

Varietate de aplicatii

Slimchain 230 V poate fi utilizat pentru o varietate de ferestre cu diferite dimensiuni si tipuri de deschidere.

  • Lungimi ale cursei de 200, 300, 500 si 800 mm cu posibilitatea ajustarii la valori intermediare;
  • Cursa si viteza de deschidere pot fi setate individual prin

Actionare usoara si service în câteva minute

Sistemul intuitiv de instalare Smart fix permite montajul rapid si usor al unitatii, chiar si în situatii dificile. Accesul facil la cablul de conectare reduce costurile de mentenanta si de schimbare a cablurilor.

Despre GEZE

Înfiintata în 1863, compania GEZE GmbH se numara printre cei mai prolifici dezvoltatori si producatori de sisteme de actionare a usilor si ferestrelor si de tehnologie de siguranta.

În prezent, grupul detine 32 de subsidiare la nivel mondial si peste 3.000 de angajati. În România, GEZE este prezenta din 2004, functionând ca subsidiara independenta din anul 2010, cu o cifra de afaceri de peste 4 milioane de euro. GEZE ofera o gama larga de produse formata din sisteme de usi automate – batante, glisante si rotative, amortizoare, constructii din sticla, instalatii de evacuare a fumului si a caldurii (RWA), sisteme de siguranta, precum si sis-teme de ferestre si de ventilare.

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul GEZE România: www.geze.ro